Home Stiri mondene Simona Halep este gravidă cu primul ei copil?

Simona Halep este gravidă cu primul ei copil?

de Clara

În urmă cu doar câteva zile, Simona Halep și Toni Iuruc și-au unit destinele în fața ofițerului de stare civilă. În ciuda faptului că cei doi proaspeți miri au ținut totul pentru ei și au făcut evenimentul în mare secret, paparazzii cancan.ro au fost pe fază și au surprins câteva imagini de la cununia civilă.

Acum, Ion Țiriac dă o veste, spunând că este posibil ca sportiva să fie însărcinată și să țină ascuns acest lucru, la fel cum a făcut și cu căsătoria.

„Eu cred că Simona nu s-a accidentat, eu cred că ea nu s-a legat bine de la accidentările pe care le-a avut. Îmi doresc tare mult ca această sportivă de excepție să mai stea doi, trei ani. Cu toate că jocul s-a schimbat mult în ultimii ani.

Sunt niște fătuci de 17 ani acum… dacă îmi dau o palmă, nu mă mai ridic două săptămâni. Ca Simona să mai joace, trebuie să își refacă fizicul total. Să stea șase, șapte, opt luni, cât e nevoie. Dintotdeauna, Halep a avut un fizic senzațional, dar fragil”, a spus miliardarul pentru cei de la retetesivedete.ro, conform cancan.ro.

„Îmi doresc să am un copil! Cred că o să depășească orice senzație pe care am avut-o eu în tenis. Am spus-o mereu: viața mea bate tenisul. Am trăirile mele, împlinirile mele, iar tenisul este ca o completare. Este ceva ce mi-am dorit să fac și mi-am dedicat toată viata acestui sport, dar rămâne limitat, adică nu poate să ia fața vieții mele.

Aici nu e ca-n tenis. Orice fac în viață, am un plan. Dar ajustez orice plan al meu persoanei de lângă mine, familiei, și așa mai departe. Am învățat, oarecum, în ultimul an, să trăiesc zi de zi și să mă bucur de fiecare zi. M-am maturizat și sunt împlinită”, a declarat sportiva pentru emisiunea 500 de apropouri…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies