Home Stiri mondene Simona Halep este în pericol. Are probleme grave de sănătate

Simona Halep este în pericol. Are probleme grave de sănătate

de Buinoschi Andreea

Într-un interviu acordat celor de la PRO TV, Simona Halep a declarat că se confruntă cu probleme mari de sănătate pe care le-a descoperit la vârsta de doar 17 ani.

Hernia de disc pe care o avea inițial s-a transformat în patru hernii care sunt extrem de greu de gestionat, mai ales din cauza efortului pe care îl depune săptămânal.

„Cel mai greu moment din cariera mea a fost când a trebuit să abandonez un meci din cauza durerilor. Se întâmplă să intri pe teren cu dureri, pe o scară de la unu la zece, de doi, iar după câteva minute să ajungi la opt. Nu poți să mai controlezi nimic, e cumplit și frustrant.

E un sport solicitant tenisul, rotațiile pe care noi le avem în tenis sunt foarte riscante pentru coloană. La 17 ani, am avut prima problemă la spate. Mi-au spus că sunt cea mai tânără pacientă cu hernie de disc. Am în jur de patru hernii, nu sunt ușor de gestionat. Permanent avem o durere, e greu”, a spus tenismena, potrivit celor de la PRO TV.ro.

În urmă cu doar câteva luni, Simona Halep le-a povestit celor de la prosport.ro. despre importanța pe care tenisul o are în viața ei.

„La vârsta aia, poate e un pic greu, intervine adolescența și ai dorințe foarte mari să ieși cu colegii, să mergi la plimbări sau să pleci în vacanțe cu prietenii, eu nu am avut parte de aceste lucruri. Poate nu este ideal, dar pentru ceea ce mi-am dorit eu de când am fost copil, a fost ideal. Dacă își doresc cu adevărat să ajungă una din cele mai bune sportive din lume, trebuie să renunțe la tot și să pună tenisul prioritate.

Prioritatea mea este tenisul, nimic nu poate deranja această parte din viața mea, dar m-am mai relaxat în ultimul timp, mi-am îndeplinit toate dorințele, m-am împlinit ca sportiv, acum încerc să mă bucur de viață cât se poate. Dar, când mă apropii de un turneu, redevin Simona care are ca prioritate tenisul, și asta va mai fi încă doi-trei ani, cu siguranță”, a declarat sportiva…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..