Home Stiri mondene Simona Halep, nerăbdătoare să devină mamă

Simona Halep, nerăbdătoare să devină mamă

de negriuelena

Simona Halep, în vârstă de 28 de ani, este pregătită să devină mamă și așteaptă cu nerăbdare clipa în care își va ține în brațe bebelușul.

Cea mai îndrăgită sportivă din România visează să aibă o familie numeroasă și, de când l-a cunoscut pe Toni Iuruc, este fericită că visul i se va putea îndeplini.

Cu toate că este o fire extrem de discretă când vine vorba de viața personală, Simona Halep a împărtășit fanilor planurile sale pentru următorii ani, care includ și faptul că va deveni mamă.

Frumoasa tenismenă a precizat în cadrul unui interviu că intenționează să devină mamă, dar acest lucru se va întâmpla peste câțiva ani.

Aceasta dorește să se mai dedice carierei o perioadă, ca după aceea să se așeze la casa ei și să se axeze pe viața de familie.

Simona Halep a avut de când se știe instinct matern, iubindu-i foarte mult pe copiii din jurul său, iar de când are o nepoțică, acest sentiment este și mai intens.

„Îmi place să-mi petrec timpul cu copii, mai ales de când am o nepoțică. Parcă îi iubesc din ce în ce mai mult.

Abia aștept ziua când voi avea copiii mei, dar, deocamdată, vreau să joc în continuare tenis, măcar câțiva ani de acum înainte”, este anunțul pe care l-a făcut Simona Halep în urmă cu ceva vreme…

Simona Halep se pregătește deocamdată de nuntă, iar fericitul eveniment va fi unul grandios și va avea loc în toamna acestui an, în orașul său natal, Constanța.

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies