Home Stiri mondene Simona Halep nu se mai ascunde! Cine este noul său iubit și cum au fost fotografiați

Simona Halep nu se mai ascunde! Cine este noul său iubit și cum au fost fotografiați

de negriuelena

Simona Halep, în vârstă de 27 de ani, nu își mai ascunde iubitul de ochii celor din jur. Cu toate că este o fire discretă de fel, aceasta a ieșit pentru prima dată cu el în public.

Cei doi au fost văzuți de curând plimbându-se de mână în parcul Herăstrău, înainte de a intra într-un restaurant de lux. Bărbatul avea în cealaltă mână un buchet de flori superb. Îndrăgita campioană la Wimbledon se află în această perioadă într-o scurtă, dar binemeritată vacanță și, după cum se poate observa, își petrece mult timp în prezența iubitului său. La sfârșitul întâlnirii, Simona avea buchetul de flori în mână, iar cei doi au plecat împreună cu aceeași mașină cu care sosiseră.

Iubitul Simonei Halep se numește Toni Iuruc, are 40 de ani și este om de afaceri machedon, ce își desfășoară mai multe afaceri în România, având șase firme, potrivit Cancan. Apropiații acestuia îl descriu ca fiind o persoană inteligentă.

Milionarul Toni Iuruc o însoțește peste tot pe marea tenismenă. Acesta a fost prezent și în tribune la Wimbledon, dar a stat departe de loja familiei Simonei, pentru a nu da curs speculațiilor; acesta nu a lipsit nici de la Dineul Campionilor de la Londra, ce a avut loc în seara zilei de 13 iulie, unde s-a pozat cu Simona, cei doi fiind separați în imagine de actrița Irina Antonie, iar în dreapta fotografiei apare soțul Irinei, pe nume Cosmin Hodor.

Iubitul Simonei Halep a luat parte și la prezentarea trofeului de la Wimbledon pe Arena Națională, cu toate că a fost discret, astfel încât să nu iasă în evidență.

Simona Halep adoră copiii și își dorește ca la un moment dat să își întemeieze propria familie, dar speră să se mai bucure încă măcar câțiva ani de cariera ei până să înceapă această etapă nouă.

„Îmi place să-mi petrec timpul cu copii, mai ales de când am o nepoțică. Parcă îi iubesc din ce în ce mai mult. Abia aștept ziua când voi avea copiii mei, dar, deocamdată, vreau să joc în continuare tenis, măcar câțiva ani de acum înainte”, a declarat acum ceva timp Simona Halep…

Surse: cancan.ro, evz.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!