Home Stiri mondene Simona Halep, planuri cu logodnicul său: „Toni Iuruc i-a promis că…”

Simona Halep, planuri cu logodnicul său: „Toni Iuruc i-a promis că…”

de negriuelena

Simona Halep și logodnicul său, Toni Iuruc, și-au făcut planuri pentru perioada următoare, imediat după ce aceasta a câștigat trofeul din Dubai.

Marea tenismenă va rămâne în Dubai încă o vreme, pentru a se reface și a se relaxa cu Toni Iuruc în unele dintre cele mai luxoase resorturi.

În plus, aceasta își dorește să fie surprinsă de logodnicul său cu o cerere oficială în căsătorie.

„Vrea să se relaxeze. Se simte obosită și vrea să fie răsfățată puțin.

Așa că nu va pleca din Dubai, acolo va face recuperarea medicală pentru picior, ea fiind ușor accidentată la talpă.

Iar Toni Iuruc i-a promis că îi va face niște surprize, iar Simona, o romantică incurabilă de când se iubește cu el, este nerăbdătoare să vadă ce i-a pregătit Toni.

Mai ales că, așa cum le-a spus apropiaților, Simona Halep așteaptă să fie cerută, oficial, într-un loc care să o dea pe spate, să primească inelul în cel mai romantic mod cu putință.

Iar acum ar fi un asemenea moment, mai ales că, psihologic, este într-o formă de zile mari, mai ales că a câștigat turneul din Dubai,

iar Dubai-ul este locul în care ea se simte cel mai bine”, a spus pentru Wowbiz o sursă din cadrul apropiaților Siminei Halep.

Toni Iuruc se află în permanență în preajma Simonei Halep, aceasta bazându-se foarte mult pe sprijinul lui pentru tot ce are nevoie.

Cea mai bună jucătoare de tenis din România are de gând să mai profeseze doar câțiva ani, urmând ca apoi să se dedice vieții de familie.

Simona Halep își dorește să devină mamă și să aibă o familie numeroasă.

„Simona Halep va mai juca tenis până în 2022. După, este decisă să renunțe la sportul de performanță.

O face de dragul familiei, vrea neapărat să se așeze la casa ei, să nu se mai streseze cu zecile, sutele de plecări prin toată lumea.

Peste trei ani va avea 31, se va îndrepta spre 32 și, cum își dorește o familie mare, trebuie să renunțe la performanță”, a adăugat sursa respectivă.

„Simona își dorește minimum trei copii, iar Toni, după ce au discutat pe acest subiect, s-a lăsat convins de avantajele de a avea o familie atât de numeroasă…

Evident, copiii lor nu vor apărea acum, Simona este decisă să mai joace tenis la nivel înalt încă maximum trei ani”, a mai spus apropiatul Simonei Halep.

Sursa: wowbiz.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies