Home Stiri mondene Simona Halep, primele declarații despre logodnă

Simona Halep, primele declarații despre logodnă

de Clara

Simona Halep a făcut, de curând, o serie de declarații, spunând că, în ciuda a ceea ce se spune, aceasta și Toni Iuruc nu s-au căsătorit. Cu toate acestea, evenimentul urmează să aibă loc în curând și va anunța când se va întâmpla acest lucru.

„O să am o familie frumoasă, sunt convinsă. Nu m-am măritat încă… s-au supărat foarte mulţi că nu i-am invitat la logodnă, dar nu m-am măritat. O voi face, probabil, în viitorul apropiat.

Nu a fost oficial o cununie civilă, nimic de acest gen. A fost doar o întâlnire între familii şi a fost un moment deosebit pentru noi. Mă gândesc la măritiş, dar nu e o grabă”, a spus Simona Halep pentru Antena Sport.

„Eu cred că Simona nu s-a accidentat, eu cred că ea nu s-a legat bine de la accidentările pe care le-a avut. Îmi doresc tare mult ca această sportivă de excepție să mai stea doi, trei ani. Cu toate că jocul s-a schimbat mult în ultimii ani. Sunt niște fătuci de 17 ani acum… dacă îmi dau o palmă, nu mă mai ridic două săptămâni. Ca Simona să mai joace, trebuie să își refacă fizicul total. Să stea șase, șapte, opt luni, cât e nevoie. Dintotdeauna, Halep a avut un fizic senzațional, dar fragil”, a spus omul de afaceri, conform cancan.ro, pentru retetesivedete.ro, despre posibilitatea ca sportiva să fie înscărincată.

„Îmi doresc să am un copil! Cred că o să depășească orice senzație pe care am avut-o eu în tenis. Am spus-o mereu: viața mea bate tenisul. Am trăirile mele, împlinirile mele, iar tenisul este ca o completare. Este ceva ce mi-am dorit să fac și mi-am dedicat toată viata acestui sport, dar rămâne limitat, adică nu poate să ia fața vieții mele.

Aici nu e ca-n tenis. Orice fac în viață, am un plan. Dar ajustez orice plan al meu persoanei de lângă mine, familiei, și așa mai departe. Am învățat, oarecum, în ultimul an, să trăiesc zi de zi și să mă bucur de fiecare zi. M-am maturizat și sunt împlinită”, a spus Halep pentru 500 de apropouri.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies