Home Stiri mondene Simona Halep, primele declarații despre sarcină: „Vor fi doi”

Simona Halep, primele declarații despre sarcină: „Vor fi doi”

de Clara

De curând, Simona Halep a făcut câteva declarații despre sarcină. Sportiva își dorește să aducă pe lume doi copii, cărora li se va dedica trup și suflet. De asemenea, a precizat și când va avea loc cununia religioasă cu Toni Iuruc.

„Eu îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii. Anul viitor va fi nunta tradiţională, cea de la biserică. Am timp suficient să aleg rochia de mireasă… Un an, mai exact! Încă nu știu de care să îmi iau, una voluminoasă sau una mai simplă.

Am o doamnă care este menajeră și mă ajută cu toate. Casa mea e lună, iar lucrurile sunt puse în ordine întotdeauna. Probabil că tenisul m-a învățat să fiu ordonată. Câteodată, merg la birou, citesc cărți și mă relaxez acolo. Soțul meu a creat și o cameră cu trofee, dar nu e atât de mare, pentru că le-am selectat pe cele mai importante. Atunci când am o stare proastă, merg acolo și îmi revin.

Probabil aş fi studiat. Sincer, nu am idee ce aș fi putut face dacă nu mă apucam de tenis. Am început să joc prea repede, la patru ani și jumătate, și nu m-am gândit la altceva. Nu cred că aş fi putut să fiu medic, sunt prea sensibilă când văd oameni bolnavi. Iubeam matematica atunci când eram copil, probabil în direcția aia mă îndreptam. Nu aș fi putut pilota un avion. Îmi este frică să zbor, dar trebuie să fac asta în fiecare săptămână. De două ori pe săptămână”, a spus sportiva în cadrul unui interviu acordat jurnalistei Barbara Schett.

„Îmi doresc să am un copil. Cred că o să depășească orice senzație pe care am avut-o eu în tenis. Am spus-o mereu: viața mea bate tenisul. Am trăirile mele, împlinirile mele, iar tenisul este ca o completare. Este ceva ce mi-am dorit să fac și mi-am dedicat toată viata acestui sport, dar rămâne limitat, adică nu poate să ia fața vieții mele”, a mai spus sportiva pentru emisiunea 500 de apropouri

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies