Home Stiri mondene Simona Halep, răsfățată de Toni Iuruc. Ce surpriză de proporții i-a făcut logodnicul său

Simona Halep, răsfățată de Toni Iuruc. Ce surpriză de proporții i-a făcut logodnicul său

de negriuelena

Simona Halep trăiește una dintre cele mai frumoase perioade pe planul sentimental, întrucât are o relație serioasă cu Toni Iuruc, iar lucrurile evoluează cum nu se poate mai bine între ei.

Cunoscuta jucătoare de tenis și iubitul său se bucură de vacanțe ce sunt ca adevărate luni de miere.

„Simona Halep are parte de relaxare la maximum. Face, zi de zi, sport de întreținere, îl chinuiește pe Toni Iuruc cu plimbări interminabile cu bicicleta, dar se distrează la maximum. Este, cred, mai fericită ca niciodată.

Iar seara, Simona fiind o romantică incurabilă, are parte de plimbările la care visa de ani buni, plimbări lungi, pe plajă, de mână cu logodnicul ei”, a spus pentru Wowbiz o prietenă din anturajul tenismenei.

După ce au petrecut în insulele Maldive, următoarea destinație a fost o excursie-surpriză la Paris, „Orașul Îndrăgostiților”, cu atât mai mult cu cât acest oraș este cel în care Simona Halep a câștigat primul ei turneu de Mare Șlem.

Tensmena și logodnicul ei au fost văzuți plimbându-se pe străzile Parisului până la ore târzii din noapte.

„Fac plimbări lungi, se bucură de liniște, râd și se distrează. Cred că au bătut la pas toată zona centrală a Parisului.

Am văzut-o de câteva ori în aceeași zi pe acolo, s-au plimbat până seara târziu”, a spus pentru Wowbiz un român stabilit în Paris care a recunoscut-o pe Simona Halep.

Frumoasa vedetă a încărcat pe contul său de Instagram mai multe fotografii din care se poate observa cât este de fericită.

Simona Halep se va căsători cu Toni Iuruc în toamna anului viitor, la Constanța, după ce va lua parte la US Open.

„Se vor căsători, la anul, în luna septembrie, după ce va participa la US Open. Evenimentul va fi unul fabulos, la un restaurant de lux din Constanța…

Și, normal, va fi organizat conform tuturor tradițiilor machedonești”, a declarat un apropiat al familiei Halep.

Sursa: wowbiz.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!