Home Stiri mondene Simona Halep și Toni Iuruc se pregătesc de divorț, cu două luni înainte de cununia religioasă

Simona Halep și Toni Iuruc se pregătesc de divorț, cu două luni înainte de cununia religioasă

de Clara
  • La nici un an de când au făcut cununia civilă Simona Halep și Toni Iuruc divorțează.
  • Cununia religioasă trebuia să aibă loc în noiembrie.
  • Fiecare va ieși din relație cu ceea ce a venit, deoarece înțelegerea lor a fost ca, în cazul despărțirii, să nu împartă nimic.

La nici un an de când au făcut cununia civilă și cu doar câteva săptămâni înainte de a face cununia religioasă, Simona Halep și Toni Iuruc divorțează.

Conform surselor ProSport, cei doi vor divorța la notar, cel mai probabil mâine, 8 septembrie. Mai mult decât atât, fiecare va ieși din relație cu ceea ce a venit, deoarece înțelegerea lor a fost ca, în cazul despărțirii, să nu împartă nimic.

De ce divorțează Simona Halep și Toni Iuruc?

Potrivit sursei menționate anterior, cei doi ar fi decis să pună punct relației din cauza distanței care există între ei. De vină se pare că ar fi chiar cariera acesteia, deoarece este extrem de solicitată și nu petrece foarte mult timp acasă.

Mai mult decât atât, părinții Simonei ar fi sfătuit-o să mai încerce să repare lucrurile, motiv pentru care cei doi au plecat în Grecia, în vacanță, unde au decis că nu mai au ce face din acest punct de vedere.

Pe data de 15 septembrie, Simona Halep și Toni Iuruc au ajuns în fața ofițerului de stare civilă și, în luna noiembrie a acestui an, urmau să facă și cununia religioasă. Invitațiile fuseseră trimise, deja, celor 300 de persoane, iar nunta ar fi trebuit să aibă loc la Cazinoul din Sinaia.

Sportiva își dorea și copii

Simona Halep a spus că își dorește să întemeieze o familie cu Toni Iuruc, în adevăratul sens al cuvântului. Cei doi își doreau copii, trei la număr susține sportiva, dar nici acest lucru nu se va mai întâmpla.

„Eu îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii. Anul viitor va fi nunta tradiţională, cea de la biserică. Am timp suficient să aleg rochia de mireasă… Un an, mai exact! Încă nu știu de care să îmi iau, una voluminoasă sau una mai simplă”, a spus Simona în cadrul unui interviu pe care l-a acordat, în urmă cu aproximativ un an, jurnalistei Barbara Schett.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies