Home Stiri mondene Simona Halep și Toni Iuruc și-au unit destinele

Simona Halep și Toni Iuruc și-au unit destinele

de Clara

Simona Halep și Toni Iuruc au ajuns în fața ofițerului de stare civilă. Deși cei doi au ținut marele eveniment departe de ochii tuturor, paparazzii cancan.ro i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți și pe invitați în cea mai frumoasă zi a lor.

ProSport a prezentat nunta și, conform celor de la cancan.ro, petrecerea a avut loc la un restaurant fastuos din Băneasa. Cei doi miri, prietenii și familiile au petrecut pe cinste, bucurându-se pentru oficializarea relației dintre Simona și Toni.

În urmă cu ceva timp, Ion Țiriac a făcut câteva declarații cu privire la cariera Simonei Halep. Sportiva nu se bucură de succes doar pe plan sentimental, ci și pe plan profesional, fiind una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din întreaga lume.

„Trebuie să spun «Bravo!». I-am și spus «Bravo!». Nu a jucat nici pe departe cel mai bun tenis, dar, la fel ca întotdeauna la ea, capul e mai tare decât picioarele. A stat acolo și a câștigat un titlu. Ea n-a jucat extraordinar la Praga, dar Halep e Halep, n-ai ce să-i faci.

Frumos ar fi ca tenisul să nu se termine după Halep. Ea e o jucătoare care poate să mai joace cu posibilitățile ei, nu atât fizice, cât morale, încă cinci-șase ani buni. Atenție! Halep e o jucătoare diversă. E profesionistă în teren, dar, în afara lui, este o ființă, o femeie normală. Își vede de familie, își vede de distracție. E viața ei, nimeni nu poate s-o influențeze. N-aș vrea să se termine tenisul după Halep.

Halep s-a format la 14-15 ani. Atunci, dacă ea punea mai mult accent pe pregătirea fizică, ar fi fost mult mai solidă. E o fată extraordinar de rapidă, cu un talent deosebit, însă fizicul ei nu rezistă atât cât îi rezistă capul. Voința o duce mult mai departe decât fizicul”, a spus Ion Țiriac pentru GSP.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies