Home Stiri mondene Simona Halep și Toni Iuruc vor ajunge în fața ofițerului de stare civilă

Simona Halep și Toni Iuruc vor ajunge în fața ofițerului de stare civilă

de Clara

Simona Halep și Toni Iuruc formează un cuplu de mai mulți ani și se pregătesc pentru a face pasul cel mare. Aceștia urmează să facă mult așteptata cununie civilă peste două săptămâni, iar vestea cea mare a fost dată chiar de către tatăl sportivei pentru Antena Stars.

„Este cununia civilă, se întocmesc actele. Ăsta este evenimentul. (…) Nu am emoții, pentru că deja se știe, deci sunt niște formalități. Emoțiile au trecut.

Mă înțeleg foarte bine, deocamdată. (…) După cum se vede, ea e ok, totul îi merge foarte bine”, a spus tatăl sportivei pentru cei de la Antena Stars.

De curând, Ion Țiriac a dat de înțeles că Simona Halep ar aștepta un copil cu Toni Iuruc. „Eu cred că Simona nu s-a accidentat, eu cred că ea nu s-a legat bine de la accidentările pe care le-a avut. Îmi doresc tare mult ca această sportivă de excepție să mai stea doi, trei ani. Cu toate că jocul s-a schimbat mult în ultimii ani. Sunt niște fătuci de 17 ani acum… dacă îmi dau o palmă, nu mă mai ridic două săptămâni. Ca Simona să mai joace, trebuie să își refacă fizicul total. Să stea șase, șapte, opt luni, cât e nevoie. Dintotdeauna, Halep a avut un fizic senzațional, dar fragil”, a spus miliardarul pentru cei de la retetesivedete.ro, conform cancan.ro.

„Îmi doresc să am un copil! Cred că o să depășească orice senzație pe care am avut-o eu în tenis. Am spus-o mereu: viața mea bate tenisul. Am trăirile mele, împlinirile mele, iar tenisul este ca o completare. Este ceva ce mi-am dorit să fac și mi-am dedicat toată viata acestui sport, dar rămâne limitat, adică nu poate să ia fața vieții mele…

Aici nu e ca-n tenis. Orice fac în viață, am un plan. Dar ajustez orice plan al meu persoanei de lângă mine, familiei și așa mai departe. Am învățat, oarecum, în ultimul an, să trăiesc zi de zi și să mă bucur de fiecare zi. M-am maturizat și sunt împlinită”, a mărturisit aceasta pentru emisiunea 500 de apropouri.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies