Home Stiri mondene Simona Pătruleasa, dezvăluiri inedite despre cel mai greu moment din viața sa de mamă: „Cumva începuserăm să…”

Simona Pătruleasa, dezvăluiri inedite despre cel mai greu moment din viața sa de mamă: „Cumva începuserăm să…”

de negriuelena

Simona Pătruleasa, în vârstă de 45 de ani, și Sabin Ivanof au o căsnicie solidă, formând unul dintre cele mai longevive și discrete cupluri din showbizul românesc.

Cei doi au o relație ce durează de mai bine de 14 ani, iar de 11 sunt soț și soție. Aceștia au împreună o fetiță ce poartă numele Ingrid.

Puține persoane cunosc însă că prezentatoarea știrilor de la Kanal D a trecut prin unul dintre cele mai grele momente din cauză că a pierdut o sarcină.

În urmă cu cinci ani, frumoasa brunetă era însărcinată în zece săptămâni, când a primit vestea îngrozitoare că sarcina s-a oprit din evoluție.

În acea perioadă, Ingrid avea cinci anișori, iar părinților săi le-a fost extrem de greu să o pregătească, să o facă să înțeleagă ce se întâmpla.

„Atunci a fost cel mai greu, poate mai greu decât atunci când făceam tratamente. Cumva începuserăm să o pregătim pe Ingrid, să îi vorbim…

Era foarte micuță şi a fost dur”, a declarat Simona Pătruleasa pentru VIVA!.

Simona Pătruleasa și soțul său au găsit totuși puterea de a trece peste cel mai greu moment din viața lor.

„Cred că în orice căsnicie există și momente bune, și momente mai puțin bune, și momente tensionate, se întâmplă tot felul de lucruri.

Cred că le-am depășit pentru că așa am simțit, pentru că am comunicat, aveam lucruri în comun și lucruri pe care voiam să le facem împreună în continuare…

Nu e un secret anume. Cred că, pur și simplu, depinde dacă cei doi oameni mai au lucruri de făcut împreună și dacă mai simt să fie împreună”, a spus Simona Pătruleasa pentru Libertatea.

Surse: ciao.ro, instagram.com

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies