Home Stiri mondene Simona Trașcă, declarație controversată despre bătaia încasată de Daniela Crudu: „Când iubeşti un bărbat, chiar dacă te agresează, nu…”

Simona Trașcă, declarație controversată despre bătaia încasată de Daniela Crudu: „Când iubeşti un bărbat, chiar dacă te agresează, nu…”

de negriuelena

Cazul de violență domestică în care a fost victimă Daniela Crudu a stârnit diverse păreri în rândul persoanelor publice.

Printre acestea se află și Simona Trașcă, ce a dorit să își spună punctul de vedere.

Aceasta și Catinca Roman, sora Oanei Roman, au fost invitate în cadrul emisiunii Răi, da’ buni, unde au vorbit pe marginea subiectului bătăii încasate de Daniela Crudu.

Simona Trașcă este de părere că Daniela Crudu a procedat bine deoarece nu a depus plângere împotriva iubitului său, precizând că ar fi reacționat la fel, după care s-ar fi despărțit de el.

„Când iubeşti un bărbat, chiar dacă te agresează, nu o să faci plângere împotriva lui. Eu una nu aş face plângere, dar l-aş părăsi.

Asta aş face”, a spus Simona Traşcă.

Pe de altă parte Catinca Roman a ținut să o contrazică pe Simona Trașcă, susținând că bărbații care ajung să își bată iubitele sau soțiile nu le iubesc cu adevărat.

„Nu este vorba despre iubire, Simona, sincer! Un bărbat care rânește, jignește sau abuzează fizic o femeie, nu o iubeşte.

Fetele asta nu înţeleg. Vorbesc din poziţia unei femei care a trecut prin multe la viaţa ei”, a declarat Catinca Roman.

„În general, persoanele care ajung în această situaţie sunt deja într-un stres psihic continuu, de vreme îndelungată. Nu mai judecă aşa cum ar trebui.

Plus că este un cerc vicios. Bărbații «abuzatori» sunt extrem de manipulatori, dominatori, suferă de lipsa empatiei.

Ea fiind de la început o persoană cu anumite vulnerabilități, care a avut probabil o copilărie cu traume,

specialiştii spun că în situaţii de genul ajung persoane care au avut o viaţă grea, cu probleme”, a adăugat Catinca Roman.

Simona Trașcă a dezvăluit că și ea s-a confruntat cu aceeași situație acum ceva vreme, cu fostul ei soț.

„În afară de tatăl meu, m-a bătut fostul soţ şi nu depuneam plângere, pentru că îl iubeam. M-a bătut de mai multe ori, dar este altă situaţie, eram mai mică.

Femeile sunt proaste de gură uneori şi de acolo porneşte totul, însă nu, acum nu mai sunt de acord cu agresivitatea unui bărbat asupra unei femei.

Nu este corect!”, a declarat Simona Trașcă.

„Un bărbat care dă o dată o palmă, o să mai dea. Asta e părerea mea, din moment ce a dat prima dată, o să dea mereu.

Dacă s-a ajuns la aşa ceva, trebuie să-l părăsești. Nu mai există viitor cu el. Nu zic că e bine ce am făcut eu sau ce face ea, dar ştiu sentimentul!

Nu poţi să îi faci plângere omului pe care îl iubeşti!”, a mai spus Simona Trașcă…

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies