Home Stiri mondene Situația a scăpat de sub control! Reacția Andreeei Bălan și a lui Tiberiu Argint despre relația lor

Situația a scăpat de sub control! Reacția Andreeei Bălan și a lui Tiberiu Argint despre relația lor

de negriuelena

Andreea Bălan și Tiberiu Argint sunt împreună de câteva săptămâni, iar de curând au fost fotografiați de paparazzi petrecând într-un club din Mamaia, sărutându-se și ținându-se de mână.

Cei doi s-au arătat de-a dreptul șocați în fața apropiaților, deoarece nu s-au așteptat ca atenția mediatică asupra relației lor să ia o asemenea amploare.

În mai puțin de o zi, totul a început să fie analizat și disecat în privința lor, ceea ce i-a uluit.

Surse din apropierea cântăreței au făcut dezvăluiri despre modul în care au reacționat Andreea Bălan și Tiberiu Argint când relația lor a fost făcută publică, deși nu și-au asumat-o oficial.

„Andreea Bălan, care este obișnuită totuși cu expunerea media a fost de-a dreptul surprinsă de amploarea pe care a luat-o acest subiect.

Mai mult chiar, nu se aștepta să se întâmple așa ceva, de aceea preferă să stea departe, momentan, de apariții publice.

Iar Tiberiu Argint este șocat de-a dreptul… Adică, să fim sinceri, cine s-ar fi așteptat ca viața lui să fie atât de disecată în doar 24 de ore, să se publice mai totul despre el, despre familia lui?…

Cel puțin o perioadă cei doi vor avea grijă să fie cât mai discreți cu putință, de aceea nici nu fac declarații publice, așteaptă să se mai liniștească situația”, au declarat pentru Wowbiz surse din apropierea Andreei Bălan…

„Din ce am înțeles, nici George nu știa nimic despre relația e care o are Andreea Bălan cu Tiberiu Argint”, a adăugat sursele respective.

Sursa: wowbiz.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!