Home Stiri mondene Smiley a dezvăluit ce obicei are: „Nu sunt vreun habotnic, dar…”

Smiley a dezvăluit ce obicei are: „Nu sunt vreun habotnic, dar…”

de negriuelena

Smiley este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din showbizul românesc și reușește mereu să se mențină pe cele mai înalte poziții în topuri.

Acesta are un stil de viață extrem de dinamic, fiind ocupat cu lansări de piese, turnee, ocupând și poziția de antrenor la Vocea României, iar fanii se întreabă frecvent când găsește timp pentru odihnă sau relaxare.

Acestuia îi place să își încarce bateriile mergând în vacanțe, dar petrecând timp liber și acasă, urmărind filme sau stând cu prietenii.

„Când am mai mult timp liber la dispoziție, plec în vacanțe.

Altfel, stau acasă, mă relaxez, mă mai uit la un film, mai beau un șpriț cu prietenii, mai facem un grătar…”, a spus Smiley, potrivit VIVA!.

Cântărețul a dezvăluit ceva ce numai persoanele foarte apropiate cunoșteau, și anume că de câțiva ani și-a format un obicei nou, o metodă prin care își regăsește echilibrul interior după perioadele aglomerate.

Atunci când simte nevoia, Smiley merge la muntele Athos să se roage și să se reculeagă, alături de alți bărbați din familia sa sau dintre prietenii săi.

„Nu e o tradiție, pur și simplu mai merg din când în când. Cu prietenii, cu familia. Dar stabilesc asta în funcție de cum am timp, nu e ceva ce îmi impun să fac anual.

Dacă reușesc, bine, dacă nu, amânăm pentru anul viitor. Am fost crescut în tradiția ortodoxă și o păstrez, sunt credincios de felul meu…

Nu sunt vreun habotnic, dar cred în Dumnezeu, îmi păstrez tradițiile românești”, a mai declarat Smiley.

Sursa: viva.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!