Home Stiri mondene Smiley a dezvăluit un secret al său. Fanii au fost uimiți

Smiley a dezvăluit un secret al său. Fanii au fost uimiți

de Clara

De curând, Smiley le-a spus fanilor lui cum reușește să depășească momentele mai puțin plăcute din viața sa. Artistul le-a mărturisit admiratorilor că meditația este cea care îi dă putere, dar și cea care reușește să îl liniștească.

„Am primit multe mesaje în care m-ați întrebat cum fac față situației din viața mea. Răspunsul este poza asta. Meditația mă ajută să ma calmez și să continui. Sunt curios, pe tine ce te calmează?”, a scris Smiley pe rețelele sociale.

În urmă cu aproximativ o săptămână, Mihai Morar l-a avut invitat pe Smiley în cadrul podcast-ului său. Acesta a vorbit despre relația cu Gina, declarând că este femeia de care are nevoie, fiind exact așa cum și-a dorit să fie prezența feminină din viața lui, dar și despre fata lui, Josephine.

„Atunci când am ţinut-o pentru prima dată în braţe, am rămas şocat că toate temerile mele au dispărut într-o fracţiune de secundă. Cumva, era ceva care îmi lipsea şi doar s-a ataşat trup şi suflet de mine. Aşa, fizic, mirosul e de muşeţel, e un miros liniştitor, de fericire, combinat cu temeri, cu transpiraţie multă, e o combinaţie ciudată.

Mă uit cum se trezeşte şi are un ritual care pentru mine este un adevărat spectacol. Deschide ochii uşor, începe să se întindă şi face toate feţele posibile. E foarte expresivă. E ceva fantastic. Avem momente în care ne uităm unul la altul, ochi în ochi, şi, la un moment dat, zâmbeşte”, a declarat acesta în cadrul podcast-ului lui Mihai Morar.

„Deci, eu pentru ea am fost un test de răbdare, ea a devenit mai răbdătoare, a devenit mai aşezată, mai echilibrată. Pentru că e mai vulcanică, mai colerică ca temperament, iar eu te pot scoate din sărite foarte uşor. Eu sunt foarte calm, dar cumva te scot din sărite prin felul meu de a fi. De multe ori sunt absent, deşi sunt acolo.

Plec departe o oră, două, trei, n-ai ce să vorbeşti cu mine, sunt atent la foarte multe lucruri. Plec zile întregi, o lună, două, te miri pe unde. Adică nu e uşor pentru o femeie să stea cu unul ca mine. Cumva, am fost un test de răbdare pentru ea, care probabil a pregătit-o pentru următorul test de răbdare”, a mărturisit artistul în cadrul emisiunii lui Mihai Morar…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies