Home Stiri mondene Smiley a făcut anunțul despre infectarea cu noul Coronavirus: „Din păcate…”

Smiley a făcut anunțul despre infectarea cu noul Coronavirus: „Din păcate…”

de Clara

Coronavirusul nu face nicio excepție. Smiley a anunțat că a trebuit să anuleze două concerte pe care le are, deoarece doi dintre colegii săi de trupă au fost infectați cu temutul virus.

„În vremurile acestea complicate, nu poți să-ți faci niciun plan. Îmi pare rău că trebuie să amânăm concertele de astăzi și de mâine de la Hard Rock Café Bucharest. Din păcate, doi dintre colegii mei sunt pozitivi Covid.

Din respect pentru oameni și reguli, ne vom vedea la o altă dată, pe care nu o pot spune acum. Îmi pare rău că nu mai putem trăi acum bucuria acestor întâlniri, dar vă promit că mă voi revanșa big time! Aveți grijă de voi! Sănătate tuturor!”, a scris Smiley pe pagina sa de Instagram.

În urmă cu ceva timp, Smiley a acordat un interviu și a vorbit despre cum familia sa a fost implicată în cariera lui.

„I-am avut exemplu și de viață, și de implicare în profesie și am încercat și eu să-mi găsesc drumul care să mă facă în fiecare dimineață să zâmbesc cu entuziasm și recunoștință, așa cum era tata când pleca să zboare, el fiind aviator. Au încercat mereu să mă înțeleagă și să găsească varianta cea mai bună pentru felul în care eram eu, nu mi-au impus nimic și mereu au încercat să mă protejeze și să nu mă încarce.

Filip este mai mic cu șapte ani decât mine, e o diferență destul de mare de vârstă. În timp, n-am mai simțit diferența de vârstă mai deloc, doar dragoste, prietenie, grijă, așa cum simți pentru cineva pe care îl iubești de când îl știi. Acum este parte zilnică și din viața mea profesională, sunt foarte importante implicarea și viziunea lui în HaHaHa Production și îi sunt recunoscător pentru felul în care face și vede lucrurile. Am atâta încredere și liniște că-l știu lângă mine și că vâslim împreună la aceeași barcă”, a spus Smiley pentru cei de la viva.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies