Home Stiri mondene Smiley a fost în pelerinaj la Muntele Athos, pentru ca Gina să poată aduce pe lume un copil

Smiley a fost în pelerinaj la Muntele Athos, pentru ca Gina să poată aduce pe lume un copil

de Clara

Gina Pistol și Smiley au dat vestea cea mare. Cei doi vor deveni părinți anul viitor, iar evenimentul a fost o surpriză atât pentru ei, cât și pentru apropriați. Din cauza unor probleme de sănătate, prezentatoarea de la Antena 1 avea șanse foarte mici de a rămâne însărcinată pe cale naturală, dar Smiley a făcut un gest la care mulți recurg în momentele grele.

Smiley este o fire extrem de credincioasă și de multe ori se duce la biserică. Acesta și-a dorit atât de mult un copil, încât a mers și la Muntele Athos, unde s-a rugat lui Dumnezeu.

Despre acest lucru, a vorbit și Iulian Capsali, cel care l-a întâlnit pe artist în Grecia. „Bărbații adevărați merg la Sf. Munte. Cine crede că toate vedetele noastre preferă ipocrit doar bisericile mici, de lemn, se înșală. În drumul spre Schitul românesc Prodromu, extenuat după ore de mers prin soare și cu un tânăr în grup care făcuse insolație pentru că nu a catadicsit să-și pună șapcă, ne-a trimis Dumnezeu un microbuz cu pelerini care veneau direct din portul Dafne. Evident, mai aveau fix două locuri libere. Abia după ce ne-am urcat, am observat figura cunoscută a simpaticului Smiley, Andrei după numele de botez, care venise împreună cu câțiva prieteni în pelerinaj la Sf. Munte.

Ieri, după Liturghie, a acceptat fără niciun moft, spontan, să facem o poză împreună, ca amintire. Să dea Dumnezeu ca să avem mulți închinători la Sf. Munte din lumea showbizului, pentru că toată faima din această lume este lipsită de consistență după moarte, în fața Dreptului Judecător. Cât timp părinții români se roagă în liturghiile zilnice pentru acest neam și pelerinii, săraci sau bogați, tineri și bătrâni, celebrități sau oameni oarecare, vin să se roage pentru mântuire, încă nu suntem pierduți”, a spus acesta…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies