Home Stiri mondene Smiley a luat o decizie radicală: „Poate mă obișnuiesc așa”

Smiley a luat o decizie radicală: „Poate mă obișnuiesc așa”

de Clara

Smiley are un program extrem de încărcat, lucru ce nu îi permite să țină o dietă alimentară ca la carte. Așadar, acesta s-a apucat de sport și a spus că speră să se lase de dulciuri în cel mai scurt timp posibil.

„Trebuie să recunosc că, în weekend-urile în care avem filmări, îmi cam bat joc cu mâncarea, dar nu renunț la sport. Am revenit în sală și, de trei zile, n–am mai mâncat dulciuri deloc, asta e a patra zi. Poate reușesc vreo două-trei luni și, după, poate mă obișnuiesc așa. Așa că nu mă ispitiți!”, a spus acesta pe pagina lui de Instagram.

„Tot ce sunt eu astăzi este meritul părinților mei și al familiei, mereu am spus asta. Educația, valorile, credința, simplitatea, pasiunea, dragostea necondiționată, grija de cei din jur, pe toate le-am văzut la ei, înainte de a ne fi fost explicate și impuse mie și lui Filip. Așa am crescut, am fost mereu foarte apropiați de părinții noștri și ni s-a părut mereu firesc să fie și stricți cu noi.

I-am avut exemplu și de viață, și de implicare în profesie și am încercat și eu să-mi găsesc drumul care să mă facă în fiecare dimineață să zâmbesc cu entuziasm și recunoștință, așa cum era tata când pleca să zboare, el fiind aviator. Au încercat mereu să mă înțeleagă și să găsească varianta cea mai bună pentru felul în care eram eu, nu mi-au impus nimic și mereu au încercat să mă protejeze și să nu mă încarce.

Filip este mai mic cu șapte ani decât mine, e o diferență destul de mare de vârstă, astfel că nu aveam, la început, aceleași activități sau același cerc de prieteni. Îmi dădeam ochii peste cap când îmi spunea mama să-l iau și pe el cu mine afară. (n.r. – râde).

În timp, n-am mai simțit diferența de vârstă mai deloc, doar dragoste, prietenie, grijă, așa cum simți pentru cineva pe care îl iubești de când îl știi. Acum este parte zilnică și din viața mea profesională, sunt foarte importante implicarea și viziunea lui în HaHaHa Production și îi sunt recunoscător pentru felul în care face și vede lucrurile. Am atâta încredere și liniște că-l știu lângă mine și că vâslim împreună la aceeași barcă”, a spus Smiley pentru cei de la viva.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies