Home Stiri mondene Smiley a postat o fotografie topless cu Gina Pistol

Smiley a postat o fotografie topless cu Gina Pistol

de Clara

Smiley a făcut o gafă de zile mari în urmă cu puțin timp. Acesta a scăpat pe pagina sa de Instagram o fotografie mai puțin decentă cu Gina, lucru ce a iscat un adevărat scandal între ei.

Conform apropiaților celor doi, relatează playtech.ro, Smiley a urcat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu fata lui și una cu Gina, doar că Gina era topless. Cum imaginea s-a viralizat, prezentatoarea s-a înfuriat și ar fi făcut o adevărată criză de  nervi, cu toate că artistul a șters poza imediat.

În urmă cu doar câteva zile, vedeta Antena 1 le-a spus fanilor despre schimbările prin care corpul ei a trecut în timpul sarcinii. Aceasta a reușit să slăbească aproape 15 kg în mai puțin de o lună și jumătate, dar nu are de gând să se oprească aici și, imediat ce va putea face sport iar, va trage tare pentru a-și reintra în formă.

„Ca să vă răspund la o întrebare pe care o primesc destul de des. Nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem, dar rămâne între noi, la aproape 80 de kilograme, iar acum, după 5 săptămâni și câteva zile, am 65, dar, la fel, rămâne între noi. Nu am timp acum și nici nu cred că am voie să fac mișcare, dar când o să mă mai eliberez, o să mă apuc de mișcare.

Acum sunt certată și pentru că stau pe Internet. Bă, de ce nu mă lăsați să fiu eu, cum vreau eu, când vreau eu?! De ce nu-mi lăsați libertatea asta, că nu înțeleg? Am mai spus-o și mă repet. Nu sunt aici ca să mulțumesc pe cineva și nici să impresionez pe nimeni. Am vorbit deschis despre trăirile mele, pentru că sunt multe femei care au trecut prin asta și eu, nespunându-mi nimeni la ce să mă aștept, am crezut că e ceva greșit și mă și judecam pentru trăirile mele și stările alea ciudate”, a declarat Gina Pistol pe pagina sa de Instagram.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies