Home Stiri mondene Smiley a recunoscut cum a ajuns să aibă succes

Smiley a recunoscut cum a ajuns să aibă succes

de Clara

Smiley este unul dintre cei mai de succes artiști din țara noastră și, recent, a dezvăluit care este secretul succesului său. Acesta a recunoscut totul chiar pe pagina sa de Instagram.

„Mulți mă întreabă cum am reușit să am succes. E complex de simplu. În fiecare zi am făcut ceva pentru visul meu. Fă și tu asta și o să descoperi succesul #whynot you?”, a scris Smiley pe pagina sa de Instagram.

În urmă cu ceva timp, bunica Laurei Cosoi, fosta iubită a lui Smiley, a mărturisit că artistul era atât de preocupat de cariera sa, încât nu se gândea la întemeierea unei familii.

„L-am cunoscut pe Smiley, aici, la noi, pe terasă. Am stat de vorbă cu el și mi-a plăcut mult. Replicile pe care i le-a dat el Laurei când a zis «Hai să ne căsătorim!» nu mi-au plăcut însă. A zis că el nu se însoară, adică nu face căsătorie și să rămână așa. Laura a zis că nu e creștinește să rămână o viață așa, până când el o să vrea să facă o căsătorie. Și apoi, Smiley ținea foarte mult la publicitate și la bani. Nu degeaba este printre primii cei mai bogați artiști. E locul întâi printre ei. Să îi fie de bine!

După ce Smiley i-a spus că nu-și citește căsătoria până la 40 de ani, Laura l-a luat pe nepotul meu și s-a dus cu mașina unde are el (n.r. – Smiley) casa, lângă o mănăstire, lângă București. Când a venit Smiley acasă, a găsit casa goală. El a venit și a căutat-o și ea i-a spus: «Rămânem prieteni, atât, gata!». A treia seară, el a venit și a cântat aici, într-o discotecă în Pacurari. Acolo a fost și nepotul meu, care mi-a zis: «Mamă Marioara, dacă ai ști, după concert ne-am dus undeva și Smiley a cumpărat cinci sticle de whisky și ne-a îmbătat pe toți, numai el nu a băut”, a spus bunica Laurei Cosoi pentru wowbiz.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies