Home Stiri mondene Smiley, anunț neașteptat: ‘…pot face diferența între sănătate şi boală’

Smiley, anunț neașteptat: ‘…pot face diferența între sănătate şi boală’

de negriuelena

Smiley este unul dintre cei mai apreciați artiști din showbizul românesc și pregătește mereu surprize fanilor săi.

De data aceasta, cântărețul a făcut ceva la care nu se aștepta nimeni, și anume un ghid prin care învață pe toată lumea cum să se spele corect pe mâini pentru a se proteja de diferite boli.

Anunțul cu privire la acest ghid a fost făcut chiar de artist în mediul on-line, iar fanii au reacționat pozitiv la inițiativa sa.

Ghidul muzical realizat de Smiley se numește Spală-te pe mâini și este lansat de Hahaha Production, care este casa lui de producție.

Ghidul muzical realizat de Smiley ne arată cum un gest atât de simplu ne poate ajuta să ne protejăm de boli, câtă vreme este realizat corect.

Procesul durează doar jumătate de minut și ne poate fi de foarte mare ajutor în a ne proteja de boli.

„Foarte puţini dintre noi ştiu să se spele aşa cum trebuie pe mâini. Sunt doar 30 de secunde care, folosite corect, pot face diferența între sănătate şi boală”, a adăugat Smiley.

Artistul își dorește ca mesajul din Spală-te pe mâini să ajungă la cât mai multe persoane, iar acestea să se filmeze și să îi trimită filmulețele, fiind în același timp și o activitate distractivă.

„Până ne intra în reflex spălatul corect pe mâini, putem să facem ca acţiunea asta să fie distractivă,

aşa că vă invit să vă distraţi făcând filmulețe cu voi pe piesa noastră în timp ce respectaţi toţi paşii obligatorii din acest proces”, a îndemnat Smiley…

Surse: cancan.ro, instagram.com

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies