Home Stiri mondene Smiley, decizie neașteptată, după ce a refuzat ani de zile acest lucru

Smiley, decizie neașteptată, după ce a refuzat ani de zile acest lucru

de Clara
  • Smiley a decis să se tundă, pentru a ajuta persoanele bolnave de cancer.
  • Acesta a dat vestea în mediul online, după ani de zile în care multe persoane i-au cerut să se tundă.
  • Iubitul Ginei Pistol i-a îndemnat pe toți cei care pot face acest lucru să o facă, pentru a le face o bucurie celor bolnavi.

De câțiva ani, Smiley și-a lăsat părul lung, în ciuda faptului că multe persoane i-au spus să se tundă. Cu toate că nimeni nu a reușit să-l convingă să renunțe la părul său, o cauză umanitară a reușit acest lucru.

Smiley a luat decizia de a se tunde, iar părul lui a fost donat persoanelor care suferă de cancer. De asemenea, artistul i-a îndemnat pe cei care pot face acest lucru să doneze și ei.

Smiley a dat vestea neașteptată în mediul online

„18.06.2022. Scrijelesc și eu, pe peretele ăsta de aici, data de mâine, să rămână scris: Mâine mă tund! Freză nouă, look nou, laude din stânga și din dreapta (sper 😅), dar, cel mai important, este că părul ăsta al meu, care a fost subiect de discuție atâția ani, este acum și de folos. Îl donez pentru realizarea de peruci pentru pacienții oncologici.

Le mulțumesc că au dat sens și valoare părului meu! Dacă aveți cum și decideți să vă tundeți, donați-vă părul în campanie. Sau DONAȚI bani în conturile lor, fac atât de mult bine pentru mii de persoane pândite de un mare rău. Fiți buni! Tunși, netunși, sufletul contează și poate face lumea mai bună!”, a scris Smiley pe contul său de Instagram.

Gina Pistol și artistul au o relație de peste cinci ani

„Noi ne știam de mult timp. Acum patru ani, pe la sfârșitul lunii martie, am început să vorbim. Eram cu mesaje, recomandări de filme și am ținut-o așa mult timp. Cel mai mișto era că existau fete care credeau că este singur și se dădeau pe lângă el, iar pentru mine era super funny.

Mă uitam să văd până unde se duc și ce fac. Îi ziceam lui Andrei: «Fata aia mai avea puțin și se împiedica de mine, noroc că eram pe acolo și eu că cine știe ce-ți făcea? Te răpea»”, a spus iubita artistului în cadrul podcast-ului lui Speak.

„Andrei a fost de mare ajutor, ne ajutam unul pe altul cu fetița. După care, a fost nevoit să plece. Când pleca Andrei dimineața, aveam o stare de anxietate. El pleca la muncă «ghiocel» și se întorcea «zambilă». Știi cât de frustrant e pentru o femeie să vezi că partenerul își continuă viața liniștit? (…)”, a spus Gina în cadrul aceluiaşi podcast.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies