Home Stiri mondene Smiley, declarații emoționante despre relația pe care o are cu Gina Pistol: „Este unul dintre atuurile relaţiei noas”tre

Smiley, declarații emoționante despre relația pe care o are cu Gina Pistol: „Este unul dintre atuurile relaţiei noas”tre

de Clara

Smiley a vorbit despre schimbările care urmează să vină în viața sa, odată cu nașterea micuței sale, dar a făcut și o declarație inedită. Se pare că artistului i-ar plăcea să colaboreze cu Gina Pistol pentru lansarea unei melodii, deoarece ar avea înclinații înspre muzică.

„Gina are o ureche muzicală foarte bună, îi place mult muzica, probabil acesta este unul dintre atuurile relaţiei noastre, că amândoi iubim muzica. Cântă încontinuu în casă, are repertoriu vast din toate zonele muzicale şi ni se întâmplă să cântăm şi împreună, aşa că, cine ştie ce ne rezervă viaţa, nu se ştie niciodată. În curând vom fi un trio, iar solistul nu va fi nici unul dintre noi doi.

O să urmeze o perioadă în care voi surprinde cu piesele lansate. Nimic din ceea ce urmează nu este previzibil sau cunoscut, tot ce urmează va fi un plus faţă de ceea ce sunt eu astăzi. De fapt, fiecare zi de inspiraţie este o altă trăire a mea, o altă viziune a mea, un alt mesaj. Imprevizibilul, lipsa limitelor şi infinitatea de intersecţii pe care le pot aduce muzica şi creaţia reprezintă marele avantaj al unui artist. Orice este posibil când eşti artist şi niciodată, cu nici o piesă, nu poţi spune tot ce simţi, mai sunt atâtea aspecte de relevat, încât fiecare este doar o nouă etapă”, a declarat vedeta PRO TV, pentru cei de la click.ro.

„Deşi, încerc, cred că nu îmi imaginez nici 1% din ce se va întâmpla în viaţa mea. Dar, abia aştept. Sunt pregătit pentru tot ce urmează sau, cel puţin, încerc să fiu. Sper să ies pe plus la evaluarea de un an”, a mai adăugat artistul, pentru aceeași sursă, în legătură cu naștere fetei sale, eveniment ce va avea loc în mai puțin de o lună.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies