Home Stiri mondene Smiley, despre rolul de proaspăt tătic: „Ăsta e ritualul de dimineață”

Smiley, despre rolul de proaspăt tătic: „Ăsta e ritualul de dimineață”

de Clara

Gina Pistol și Smiley trăiesc cea mai frumoasă perioadă de până acum. De mai bine de o săptămână, cei doi au devenit părinți, fiind ceva ce își doreau de foarte multă vreme.

Cei doi sunt destul de discreți în ceea ce o privește pe fata lor, Josephine. Cu toate acestea, din când în când, Smiley mai stă puțin de vorbă cu fanii săi și împărtășește cu ei din experiența de care are parte în aceste momente.

„Bună dimineața! Deși noi ne-am trezit deja de trei ore, dar cam ăsta e ritualul de dimineață. Cam acum ne liniștim. Să aveți o zi minunată!”, a spus Smiley pe pagina sa de Instagram.

„Lucrăm bine în echipă, ne trezim împreună, facem tot împreună. Gina şi-a revenit foarte bine. Fetiţa noastră este perfectă, minunată, e o minune pentru noi. Sunt o grămadă de sentimente noi pentru mine, pentru Gina, ne bucurăm că trăim această poveste frumoasă. Şi, atunci când te trezeşti la 4 dimineaţa, o faci cu cel mai mare drag, e o plăcere. În momentul când se naşte copilul tău, îţi dai seama că, până în acel moment, nu ai iubit pe nimeni”, a declarat artistul în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Astăzi, Gina Pistol și-a făcut apariția pe Instagram, unde a vorbit, pentru câteva minute, cu fanii săi. Aceasta le-a spus cum se simte, dar și că, momentan, îi este destul de greu, deoarece este abia la început.

„M-am întors. Bine, nu pentru mult timp. N-am avut nici timp, nici stare să stau pe Instagram, pentru că am fost ocupată. 26 din 24 de ore am fost ocupată. Vă mulțumesc mult de tot pentru mesaje! Sunt bine, m-am recuperat foarte repede după operație, doar că, na, nu e ușor deloc.

Băi, jos pălăria în fața tuturor mamelor! Nu e deloc ușor, mai ales la început. Tot ce citești în cele nouă luni de sarcină, tot ce ți se spune la spital de către moașe, de către pediatru, uiți. În momentul în care pășești în casă, uiți tot, dar ne-am descurcat și suntem bine. Zic eu că facem o treabă bună. Mare ajutor am din partea lui Andrei. Se descurcă incredibil de bine. E minunat sentimentul ăsta pe care-l ai când devii mamă. Uiți de tot greul”, a mărturisit Gina pe contul său de Instagram…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies