Home Stiri mondene Smiley face tot posibilul pentru a ascunde sarcina Ginei Pistol

Smiley face tot posibilul pentru a ascunde sarcina Ginei Pistol

de Clara

Deși toată lumea a aflat că Smiley și Gina Pistol urmează să devină părinți anul viitor, artistul face tot posibilul pentru a ascunde burtica iubitei sale. Aflați în avion, alături de Speak și Ștefania, Smiley a acoperit-o pe Gina cu haina sa, pentru ca burtica să nu fie evidentă în filmulețele urcate de Stefania pe contul său de Instagram.

Când logodnica lui Speak a strigat-o pe vedeta Antena 1, Smiley și-a ridicat haina, dar Gina și-a arătat doar fața, pentru a-i putea saluta pe internauți. Cei doi îndrăgostiți au încercat să țină sarcina ascunsă, deoarece viitoarea mămică nu mai are o vârstă atât de permisibilă și au vrut să se asigure că totul merge așa cum trebuie, dar, cu toate acestea, secretul s-a aflat.

Conform celor de la impacto.ro, vestea că cei doi vor deveni părinți a fost un șoc și pentru apropiați. Smiley le-a dat acestora câteva detalii despre sarcina care, contrat afirmațiilor făcute până acum, a fost una planificată.

„Gina parcă plutește de când a aflat. Este ceea ce își dorea cel mai mult, un copil. Are 38 de ani, normal că este foarte fericită, însă, în același timp, ținând cont de faptul că nu mai are chiar 25 de ani, este și puțin emoționată, precaută. Acest copil nu a apărut din senin, ea și Smiley și l-au dorit, au planificat. Nu se mai protejează de mult timp. Însă nu au fost disperați, nu au așteptat barza cu cronometrul în mână. Au spus că atunci când o să vrea Dumnezeu, se va întâmpla.

Este o decizie a unor oameni maturi, pregătiți pentru viața de familie, care, pentru ei, nu înseamnă un act la primărie. Înseamnă dragoste, respect, înțelegere. Sunt puțini necăjiți pentru faptul că s-a aflat. Nu pentru că ar avea de ascuns, ci pentru că își doreau să treacă măcar primul trimestru de sarcină, pentru a se asigura că totul este în regulă”, au spus apropiații celor doi, conform impact.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies