Home Stiri mondene Smiley, Gina, Speak și Ștefania au luat masa în oraș, înainte ca Gina să nască

Smiley, Gina, Speak și Ștefania au luat masa în oraș, înainte ca Gina să nască

de Clara

Se pare că cele două cupluri se înțeleg extrem de bine. După ce au plecat în Grecia în vacanță, acum, Smiley, Gina, Ștefania și Speak petrec timp împreună, în continuare. Aceștia au fost surprinși luând masa în oraș, la un restaurant din Capitală.

Zilele trecute, paparazzii cancan.ro le-au surprins pe cele două cupluri când ieșeau dintr-un restaurant din București, după ce, preț de câteva ore, s-au distrat de minune. Datorită proiectelor comune pe care le au, dar și a faptului că Speak și Ștefania au mers la Asia Express, emisiune a cărei prezentatoare era Gina, nu este de mirare că cei patru sunt prieteni la cataramă.

Din imaginile publicate de cancan.ro se poate vedea că Smiley este extrem de atent cu iubita sa, care în curând va aduce pe lume primul lor copil. În urmă cu ceva timp, artistul a vorbit despre ceea ce apreciază cel mai mult la partenera sa. „E o fată cu suflet mare, foarte empatică și sensibilă, cumva băiețoasă, de gașcă, mă echilibrează foarte tare. Nu pune niciun fel de presiune, știind programul meu și știind ce vreau să fac, mă sprijină.

De multe ori nu are cu ce să mă ajute efectiv. Dar mă ajută pur și simplu pentru că nu pune presiune. Nu pune întrebări, nu îmi cere socoteală pentru nopțile sau orele petrecute la studio. Are foarte multe calități ca femeie și ca om. M-am îndrăgostit de Gina treptat, nu a fost o dragoste la prima vedere. Ne simpatizam de la distanță. Niciodată nu m-am gândit, pentru că ori eram eu într-o relație, ori ea, ori amândoi. Treptat a venit totul, natural.

Abia aștept (n.red. – să devină tată). Sunt un pic emoționat, că nu sunt foarte îndemânatic. Sunt încântat că e fetiță! La ecografie am văzut că nu are nasul meu, deci e OK. Cred că o să fie foarte frumoasă”, a declarat acesta, conform sursei menționate anterior..

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies