Home Stiri mondene Smiley, imagine emoționantă cu Josephine, direct din vacanță

Smiley, imagine emoționantă cu Josephine, direct din vacanță

de Clara

Gina Pistol și Smiley au plecat în vacanță peste hotare, la cald. Aceștia se află pe o insulă exotică, dar nu au vrut să spună unde. Cu toate acestea, Smiley a postat o fotografie cu fiica sa, din prima lor vacanță în trei, în adevăratul sens al cuvântului.

„Parcă aștept vacanța asta de-o viață… și, dacă stau bine să mă gândesc, chiar o aștept de-o viață! Cu familia în vacanță”, a scris artistul pe rețelele sociale.

În urmă cu ceva timp, Gina a fost invitată în cadrul unei emisiuni online și a vorbit despre ce a implicat creșterea fiicei sale, Josephine, până acum.

„Andrei a fost de mare ajutor, ne ajutam unul pe altul cu fetița. După care, a fost nevoit să plece. Când pleca Andrei dimineața, aveam o stare de anxietate. El pleca la muncă «ghiocel» și se întorcea «zambilă». Știi cât de frustrant e pentru o femeie să vezi că partenerul își continuă viața liniștit? (…).

Eu m-am bătut cu pumnii în piept și am zis că pot să o cresc singură. O lună mai târziu, îi ziceam lui Andrei că, dacă nu luăm o bonă în curând, mă ia capul. E foarte greu fără ajutor, mai ales dacă ai și campanii cum avem noi. Pentru mine, spălatul părului și aranjatul sunt un lux. E un copil foarte cuminte, dar are și ea momentele ei. Acum stă în funduleț și dă să meargă de-a bușilea, iar eu trebuie să stau lângă ea. Fiecare etapă care vine are greutățile ei.

Eu încerc să o adorm de pe la ora 19:30. De la ora 21, apuc să îmi fac și eu un duș, să mă dau cu o cremă pe față, să mănânc ceva. Mă pun în pat când ajunge și Andrei și ne uităm la două episoade de la un serial”, a declarat prezentatoarea în cadrul podcast-ului lui Speak…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies