Home Stiri mondene Smiley își exprimă iubirea pentru Gina în cea mai recentă melodie a sa

Smiley își exprimă iubirea pentru Gina în cea mai recentă melodie a sa

de Clara

Smiley a lansat, de curând, o nouă melodie. Artistul a scos un serial muzical, iar cel mai recent episod a fost dezvăluit în urmă cu doar câteva zile. În versurile piesei, acesta cântă despre iubire, fiind și sentimentul care a stat la baza multora dintre hiturile sale.

Acum, prin intermediul versurilor, i-a făcut o declarație de dragoste Ginei Pistol. Cei doi au o relație mult mai apropiată de când Josephine, fiica lor, a venit pe lume.

„De-aș avea mai mult de-o viață, / Te-aș iubi de două ori, / Până dincolo de stele, / Până dincolo de nori. / / Dac-aș lua-o de la capăt, / Tot pe tine te-aș iubi, / Ești cu totul peste toate, / Tu îmi ești, tu îmi vei fi”, este refrenul celei mai noi melodii a lui Smiley.

În urmă cu scurt timp, cei doi părinți au vorbit despre surpriza de care Josephine va avea parte atunci când va împlini 18 ani.

„Noi am făcut o treabă, fix înainte să plecăm la maternitate. Eu i-am zis Ginei că aș vrea să facem o filmare, la Josephine în cameră, să-i vorbim ei la 18 ani (n.r. – să-i transmită un mesaj). Și Gina mi-a zis că nu poate, că o să plângă… dar, fix înainte cu jumătate de oră sau o oră înainte să plecăm la maternitate, am pus telefonul să vorbim. Nu ne-am făcut niciun plan, am zis hai să vorbim despre ce simțim. Și atât am zis… «Draga noastră Josephine» și am început să plângem amândoi ca proștii.

Dar, până la urmă, am reușit să spunem niște lucruri pe care eu nu mi le amintesc, nici nu pot să mă uit la filmare acum, dar vrem să i-o dăm la 18 ani. Eu am învățat asta de la ai mei. Părinții mei, când am făcut 18 ani, mi-au făcut cadou o înregistrare cu mine la trei ani”, a spus acesta, conform celor de la spynews.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies