Home Stiri mondene Smiley, noi declarații despre rolul de tătic

Smiley, noi declarații despre rolul de tătic

de Clara

Smiley trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. De aproximativ două săptămâni, acesta a devenit tătic pentru prima oară și a trebuit să se adapteze multor schimbări într-un timp foarte scurt.

„Așa sunt în fiecare noapte. Nu stiu cât o să dorm sau dacă o s-o fac. Iubesc asta!”, a scris Smiley pe pagina sa de Instagram. Comentariile fanilor nu au întârziat să apară și aceștia au făcut haz de necaz, deoarece este abia la început.

„Primii 18 ani sunt mai grei, apoi te obișnuiești”, „Așteaptă să înceapă să aibă colici, să înceapă să îi dea dinții, să aibă diaree, să țipe în somn, să facă febră și să nu știi de ce, să cadă și să se lovească și să vă spună VĂ IUBESC, MAMI ȘI TATI…. SE MERITĂ TOTUL PT COPIII NOȘTRI , să vă fie sănătoasă prințesa”, „Haha, cunoscută situație de acum 3 zile încoace 😂 ne bucurăm să fim părinți și noi”, „Oooo, acum e ok la început. Vorbim peste vreo trei săptămâni”, au fost doar o parte dintre reacțiile fanilor.

În urmă cu doar câteva zile, Smiley a intrat în video call cu Măruță și a povestit despre cum și-a revenit Gina Pistol în urma operației de cezariană, dar și despre nopțile grele care sunt o plăcere pentru artist, deoarece își iubește fata mai mult ca pe orice.

„Lucrăm bine în echipă, ne trezim împreună, facem tot împreună. Gina şi-a revenit foarte bine. Fetiţa noastră este perfectă, minunată, e o minune pentru noi. Sunt o grămadă de sentimente noi pentru mine, pentru Gina, ne bucurăm că trăim această poveste frumoasă. Şi atunci când te trezeşti la 4 dimineaţa o faci cu cel mai mare drag, e o plăcere. În momentul când se naşte copilul tău îţi dai seama că, până în acel moment, nu ai iubit pe nimeni”, a spus juratul de la Românii au talent în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies