Home Stiri mondene Smiley, prima apariţie după ce Gina Pistol a născut

Smiley, prima apariţie după ce Gina Pistol a născut

de Clara

În urmă cu patru zile, Gina Pistol a adus pe lume primul său copil. Cei doi sunt mai fericiţi ca niciodată şi se bucură de fiecare clipă pe care o petrec alături de micuţa lor.

Astăzi, Smiley a fost surprins de către paparazzii spynews.ro într-un supermarket din Capitală, în timp ce făcea cumpărături pentru iubita şi fiica sa. Acesta a stat de vorbă cu paparazzii şi le-a spus că, în ciuda faptului că nu au dezvăluit numele copilului, cei doi părinţi deja l-au ales.

„Ne-am gândit la nume. O să vă anunțăm. Cu siguranță viața mea se va schimba. Se va schimba în bine totul. Totul este foarte bine. Totul este senzațional. Salutări tuturor celor care ne-au trimis mesaje”, a spus Smiley pentru cei de la spynews.ro.

Mai mult decât atât, pentru a o ajuta pe Gina Pistol în creşterea fetei lor, artistul a decis să ia o pauză de la scenă. Acesta va continua doar cu proiectele pe care le are în desfăşurare în prezent şi, pentru următoarele luni, va sta acasă, alături de iubita şi fiica sa.

„Smiley și-a închis programul până în vară, cel puțin. Va sta acasă cu Gina și fetița lor, dorește să se implice în creșterea micuței, să o ajute pe Gina. Amândoi au făcut și cursuri în acest sens, s-au documentat mult. Astfel, urgențele și le va rezolva de acasă, concerte nici nu se pune problema, nu numai că e pandemie, dar nu va accepta cântări în primele luni de viață ale fetiței, și nici la filmări sau să se implice în alte proiecte nu dorește să o facă. Casa și-au renovat-o, și-au redecorat-o în mare parte, au fost câteva luni de muncă acolo, dar au pus totul la punct cu puțin timp înainte ca Gina să nască”, au spus persoane apropiate juratului de la PRO TV, conform ciao.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies