Home Stiri mondene Smiley, primele declarații oficiale despre relația cu Gina Pistol

Smiley, primele declarații oficiale despre relația cu Gina Pistol

de negriuelena

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu de aproape trei ani, dar au evitat să se afișeze împreună sau să discute despre relația lor, preferând discreția.

Cu toate acestea, se pare că au obosit să se tot ascundă de ochii curioșilor, astfel că la un eveniment care a avut loc recent s-au lăsat fotografiați în grup cu diverși prieteni.

Recent, Smiley a oferit primele declarații oficiale despre Gina Pistol, în cadrul unui interviu pentru Unica.

Juratul emisiunii Vocea României a vorbit despre cum a evoluat relația lui cu Gina Pistol și care este motivul pentru care până acum nu a dorit să recunoască legătura lor amoroasă.

„Eu şi Gina (Pistol) cumva cred că ne-am plăcut tot timpul, ne ştim de multă vreme, ne-am intersectat în diverse ocazii şi mereu ne-am plăcut, iar la un moment dat ne-am plăcut mai mult.

Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună, doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep şi îşi dau cu părerea”, a precizat Smiley.

Este prima dată când îndrăgitul artist vorbește deschis despre relația sa cu prezentatoarea emisiunilor Chefi la Cuțite și Asia Express, confirmând că zvonurile despre povestea lor de dragoste sunt adevărate.

Gina Pistol nu a vorbit încă, la rândul său, despre Smiley, dar în urmă cu ceva timp a declarat că nu s-a visat niciodată în postura de mireasă, dar că ar fi o mamă bună.

„Nu am fost niciodată genul de fetiţă care se visează mireasă de mică. Dacă este să se întâmple, nu fug. Nu este o prioritate pentru mine.

Da. Aş fi o mamă foarte bună. Eu l-am crescut pe fratele meu, fiind mai mic decât mine cu cinci ani…

I-am crescut şi pe foştii mei”, a mărturisit Gina Pistol într-un interviu.

Surse: clickpentrufemei.ro, click.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies