Home Stiri mondene Smiley, schimbare de look îndrăzneață

Smiley, schimbare de look îndrăzneață

de Clara

Smiley a vrut să facă mai multe schimbări în ceea ce privește anul 2021 și a decis să înceapă cu tunsoarea. De mai mulți ani, artistul și-a lăsat părul lung și multe persoane au avut ceva de spus în această privință. Acum, iubitul Ginei Pistol și-a făcut o schimbare de look total neașteptată.

Artistul nu s-a tuns, spre marea dezamăgire a multor persoane. De mai multe ori, Smiley a spus că nu se va tunde, în ciuda insistențelor și a demonstrat acest lucru, din nou.

Smiley și Gina Pistol se pregătesc să devină părinți pentru prima oară, anul viitor. Prezentatoarea se pregătește să intre în al treilea trimestru și amândoi așteaptă cu nerăbdare marele eveniment. În urmă cu doar câteva săptămâni, vedeta PRO TV a vorbit despre momentul în care și-a văzut fata la ecograf, pentru prima dată.

„Eram pregătit să filmez, dar am uitat, am uitat să fac tot. Nu mi-e teamă de absolut nimic”, a spus acesta, pentru spynews.ro.

„Noi acum înseamnă trei! În urma unor analize medicale, acum câţiva ani, am aflat că şansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoţii, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate şi am stiut că totul este bine… Când i-am auzit prima dată inima bătând, mi-a fugit pământul de sub picioare, aveam confirmarea că va fi bine. A fost o surpriză că am rămas însărcinată, eu credeam că sunt obosită şi că am o dereglare hormonală. Când am făcut testul şi i-am spus lui Andrei, pur şi simplu ne uitam unul la altul şi ne-a bufnit râsul, nu ne venea să credem”, a mărturisit Gina Pistol.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies