Home Stiri mondene Smiley și-a arătat dragostea pentru Gina Pistol. Totul s-a întâmplat în mod public

Smiley și-a arătat dragostea pentru Gina Pistol. Totul s-a întâmplat în mod public

de Buinoschi Andreea

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. După aproximativ patru ani de relație, cei doi se pregătesc pentru a deveni părinți, chiar în luna martie a acestui an. Fericirea lor este atât de mare, încât, în ultima vreme, împărtășesc nerăbdarea și emoțiile cu fanii lor.

Așadar, pe pagina de Instagram a iubitei sale, Smiley a lăsat comentariul „Fetele mele”, semn că nu mai are răbdare până la întâlnirea cu micuța lui.

Cei doi au ținut sarcina ascunsă aproximativ patru luni, pentru a se asigura că totul este în regulă. În luna septembrie, în timp ce se aflau în vacanță în Grecia, aceștia au dat marea veste, prin intermediul conturilor sociale. „Noi acum înseamnă TREI! În urma unor analize medicale, acum câțiva ani, am aflat că șansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoții, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate și am știut că totul este bine.

În sfârșit, a venit momentul să aflați de la noi ce am făcut în ultimii trei ani și cum, din doi oameni care se iubesc, vom deveni trei! Este mult râs, mult plâns de fericire, multă susținere și multă emoție în viața noastră și în acest oracol video pe care îl împărțim cu voi, cu toată recunoștința pentru susținerea și mesajele pe care le-am primit până acum. Mulțumim!”, scrisese Gina pe pagina sa de Instagram.

În momenutul de față, cei doi îndrăgostiți sunt cu pregătirile în toi. Aceștia vor să se asigure că totul va fi pus la punct pentru venirea pe lume a fetei lor și nu vor să le scape niciun detaliu. Pe conturile lor sociale, Gina și Smiley le-au împărtășit fanilor că s-au apucat de reorganizat casa, dar și de aranjat camera bebelușului lor…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..