Home Stiri mondene Smiley vorbeste deschis despre relatia cu Gina Pistol: ”Gina a fost lângă mine…”

Smiley vorbeste deschis despre relatia cu Gina Pistol: ”Gina a fost lângă mine…”

de Arseni Ana
Smiley vorbeste deschis despre relatia cu Gina Pistol: ”Gina a fost lângă mine..."

Sunt impreuna de 4 ani, dar au foarte putin timp de cand se si afiseaza impreuna. Gina Pistol si Smiley formeaza un cuplu frumos, dar destul de intim in aparitii.

Smiley este intr-o relatie cu frumoasa Gina Pistol. Acestia locuiesc impreuna, se iubesc, dar prefera sa isi tina relatia departe de ochii fanilor.

Cantaretul a povestit despre viata lui din vremea pandemiei si despre relatia cu iubita lui, Gina Pistol.

”A fost veselie, recunosc, dar a fost și melancolie uneori, pentru că a fost o perioadă plină de necunoscut la care toți ne-am uitat cu teamă și neîncredere. Nu am avut, însă, niciun motiv de tristețe, Doamne ajută!, suntem sănătoși cu toții, fiecare dintre cei pe care îi iubesc a trecut cu bine peste perioada asta. A fost tare că perioada de după întoarcerea din America am petrecut-o cu doi dintre colegii și prietenii mei de la Ha și a fost ca o tabără băiețească în care am făcut muzică, ne-am jucat FIFA, am mai făcut câte un grătar, am mai cântat. A fost tare, mai ales că apoi a început <<genul programului: romance>>, pentru că, după izolarea cu băieții, fiecare a plecat la casa lui și am stat cu Gina.

Fiecare zi a avut farmecul, bucuria și descoperirile ei în suflet și în casă. Mă bucur că a răzbătut starea mea de spirit pe Insta, am făcut și live-uri pe YouTube, am postat mai des, am vorbit mai des cu oamenii, chiar am făcut lucruri pe care mi le doream de mult.”, a povestit cantaretul intr-un interviu pentru cancan.

Smiley vorbeste deschis despre relatia cu Gina Pistol: ”Gina a fost lângă mine..."

Smiley a mai explicat si de ce prefera sa nu se afiseze foarte mult in fata fanilor cu iubita lui.

”Gina a fost lângă mine în toată această perioadă. Cum am fost foarte activ pe rețelele de socializare și am deschis ușile către casa și viața mea, era firesc să apară și ea. Nu obișnuiesc să vorbesc despre asta, mi se pare că oamenii așteaptă altceva de la mine, iar eu am alte lucruri să le dăruiesc, unele făcute special pentru ei, pe note. (zâmbește)

Dar e firesc să-i las uneori să mă vadă așa cum sunt, lângă iubită, lângă părinți, în pantaloni scurți sau cu o ganteră în mână. Ăsta sunt eu. ”, a mai spus vedeta in acelasi interviu.

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies