Home Stiri mondene Smiley vorbește despre Josephine, fiica lui: „Trăiesc cea mai mare iubire”

Smiley vorbește despre Josephine, fiica lui: „Trăiesc cea mai mare iubire”

de Clara

Smiley a fost invitat de curând în emisiunea Vorbește Lumea. Acesta a discutat despre fetița sa, Josephine, de care este extrem de atașat. Artistul a spus că fata lui este persoana pe care o iubește cel mai tare și a povestit cum reușește să gestioneze momentele mai agitate.

„Îmi aduc aminte de versurile astea și realizez că în momentul acesta trăiesc cea mai mare iubire. Deocamdată nu s-a definitivat culoarea. Acum are un gri închis, dar cred că are toate șansele să aibă ochii albaștri sau verzi. Diseară va fi prima ediție «Românii au talent» pe care o voi urmări cu ea.

Ea va auzi mai mult, dar sigur ne vom bucura că va fi aici. Într-o singură seară am avut, așa, un episod mai agitat. Funcționează foarte bine valsul. Mi-au spus niște prieteni că funcționează când sunt agitați bebelușii și chiar funcționează. Mai merge și chestia asta cu white noise. Evident, pentru o scurtă perioadă, dar important e că merge”, a spus acesta în cadrul emisiunii Vorbește Lumea.

În urmă cu aproximativ o lună, artistul a fost invitatul lui Cătălin Măruță și a povestit despre marele eveniment care urma să aibă loc.

„Mă antrenez ca să țin fetița în brațe, că aici nu e vorba de forță, ci de rezistență. Mai durează vreo două-trei săptămâni. Am emoții și, cu cât trec zilele mai mult, realizăm amândoi că se întâmplă și că mai e foarte puțin. Suntem pregătiți, credem noi, dar cu siguranță sunt foarte multe lucruri pe care o să le simțim și nu știm dacă suntem pregătiți. Ne-am gândit la un nume. Gina se simte foarte bine, acum se odihnește un pic. Îți dai seama că în ultima perioadă lucrurile se mișcă mai greu”, a spus juratul de la PRO TV în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies