Home Stiri mondene Smiley vorbește despre schimbările care au venit odată cu nașterea lui Josephine

Smiley vorbește despre schimbările care au venit odată cu nașterea lui Josephine

de Clara

De curând, Smiley a stat de vorbă cu cei de la viva.ro și a spus cum s-a schimbat viața sa de când fetița lui, Josephine, a venit pe lume. Artistul de bucură la maximum de noul capitol din viața sa, fiind cea mai frumoasă perioadă de până acum.

„Eu mereu am fost un om care a încercat să ia partea bună a lucrurilor, să mă gândesc la lecția care vine la pachet cu fiecare întâmplare și mi s-a părut un moment bun să repar lucrurile care o luaseră razna și în viața mea. Mă refer la relația mea cu timpul, la implicarea în zeci de proiecte în același timp, din dorința de a face cât mai mult și cât mai bine, fără să țin cont de granițe, de ceas sau de calendar.

Pe lângă situația apăsătoare din industrie, în care echipe uriașe de oameni s-au trezit fără muncă și fără perspectiva ei, și pe lângă temerile legate de sănătate și de reguli de distanțare care ne-au ținut departe de mulți dintre cei de care ne era dor, eu m-am reîntâlnit cu liniștea, cu chitara, cu sculele mele de înregistrări de acasă, cu zilele fără fugă și cu nopțile cu inspirație.

Am făcut lucruri care am constatat că îmi lipseau. Ca să nu mai spun despre vestea venirii pe lume a fetiței noastre, care ne-a umplut prezentul, dar și orizontul de o grămadă de senzații, perspective, gânduri, stări, sentimente minunate, de tot felul. Mereu mi-au plăcut culorile, dar iată cum viața a căpătat și nuanțe de roz în ultimul an”, a declarat juratul în cadrul unui interviu acordat pentru viva.ro.

„Ne-am propus, încă de când era în burtă, să nu exagerăm cu grija, protecția și panica. Așa că, încercăm să ne echilibrăm unul pe celălalt dacă sărim calul pe subiectele astea. Chiar suntem normali, aș putea spune, nu sărim de pe scaun la primul sunet, o învățăm să adoarmă cu muzică și cu noi vorbind alături de ea, nu ne sperie plânsul, din contră, suntem relaxați, încercând să depistăm cauza. Însă, cel mai des, suntem veseli ca și ea”, a mai spus artistul.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies