Home Stiri mondene Socrul lui Cătălin Măruță spune ce crede despre căsnicia pe care acesta o are cu Andra

Socrul lui Cătălin Măruță spune ce crede despre căsnicia pe care acesta o are cu Andra

de Clara
  • Andra și Cătălin Măruță au aniversat, în urmă cu ceva timp, 14 ani de la căsătorie.
  • În mediul online și nu numai, aceștia au foarte mulți fani și o foarte mare parte dintre ei îi văd ca fiind un model.
  • Andra și Cătălin au recunoscut că, deși între ei există mici certuri, acestea nu sunt niciodată semnificative.

Andra și Cătălin Măruță au aniversat, în urmă cu ceva timp, 14 ani de la căsătorie. Cei doi au împreună doi copii și formează un cuplu extrem de frumos, de longeviv și de apreciat de către cei din jur.

În mediul online și nu numai, aceștia au foarte mulți fani și o foarte mare parte dintre ei îi văd ca fiind un model. De multe ori, Andra și Cătălin au recunoscut că, deși între ei există mici certuri, acestea nu sunt niciodată semnificative și mereu reușesc să ajungă la un numitor comun pentru binele tuturor.

Andra și Cătălin Măruță sunt apreciați și de familie

De curând, în cadrul unui interviu, socrul lui Cătălin Măruță a spus ce părere are despre relația fiicei sale cu prezentatorul de la PRO TV. Acesta are încredere în alegerea pe care fiica ei a făcut-o și susține că și el s-a convins de faptul că Măruță este persoana potrivită pentru Andra.

„Dacă Andra zice că el e soțul perfect, trebuie să fim de acord cu ea, ea își trăiește viața, ea știe cel mai bine. Dar și noi, părinții ei, putem spune, din relația lor pe care o vedem, că e soțul perfect. La ei nu am văzut certuri și discuții, dar au și avut modele, din casele părinților. Și el e de familie bună, foști judecători”, a spus tatăl Andrei pentru cei de la ego.ro.

Artista a spus cum stau lucrurile în căsnicia ei

Andra a spus că, pentru ea și pentru Cătălin, rețeta succesului o reprezintă comunicarea, dar și iubirea dintre ei care este arătată prin gesturi mici. Aceasta este conștientă de faptul că iubirea trebuie arătată chiar și după ce cuplul înaintează, iar cei doi se asigură că au constant parte de momente frumoase împreună.

„Am avut mai mult momente frumoase decât dificile, din moment ce suntem astăzi aici, împreună, ținându-ne de mână, la 14 ani de la căsătorie și la 16 ani de când ne-am îndrăgostit unul de celălalt. Este important că ne declarăm dragostea des, mai important este să ne și arătăm sentimentele prin gesturi multe”, a spus Andra pentru cei de la viva.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies