Home Stiri mondene Sore nu vrea să audă de nuntă. Care este motivul surprinzător

Sore nu vrea să audă de nuntă. Care este motivul surprinzător

de negriuelena

Sore se poate considera o femeie împlinită: are o relație de cinci ani cu un stomatolog renumit, are și un copil minunat, iar pe planul carierei, toate îi merg cum nu se poate mai bine, deoarece lansează hit după hit și este mereu pe primele poziții din topuri.

Într-un interviu pe care l-a acordat de curând pentru Antena Stars, Sore a mărturisit că nu dorește să facă nuntă vreodată, deși relația pe care o are este una extrem de frumoasă și serioasă, iar motivul i-a luat prin surprindere pe toți cei care o simpatizează.

Cântăreața nu vrea să audă de nuntă, precizând că nu vede sensul acesteia, iar principalul motiv este legat de investiția financiară care este necesară pentru organizarea unui astfel de eveniment.

„Dacă nu am fi avut copii și am fi fost împreună de cinci ani era altfel, mă gândeam de ce nu are intenții serioase. Am observat că sunt unele persoane care se panichează când semnează un act. Eu, cum am mai zis, copiii ceea ce văd repetă. Eu vreau ca ei să aibă modele bune, dacă nu avem norocul unei iubiri fericite până la adânci bătrâneți, e bine să facem ce ne e bine. Sunt mulți copiii care trăiesc în familii dezorganizate și au traume.

Avem obiceiul cu seara fetelor și băieții. Eu mă întorc pe la 2:00, iar el, pe la 5:00. Dacă mă trezesc în toiul nopții, îl rog să-mi mai ia shawarma. O fărâmă de gelozie este atunci când pleacă la mare de 1 mai cu băieții. Omul care minte îl vezi, eu am instincte…

Nu suntem înnebuniți după ideea de eveniment mare, nu avem cum să reducem lista. Botezul era necesar, dar numai gândul că trebuie să organizez nunta nu-mi place. Am face o nuntă pentru invitați, prefer să plecăm în vacanță cu acei bani”, a declarat Sore la Antena Stars.

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!