Home Stiri mondene Sorin Bontea, declarație de dragoste pentru soție: „O iubesc pentru tot ceea ce este!”

Sorin Bontea, declarație de dragoste pentru soție: „O iubesc pentru tot ceea ce este!”

de Arseni Ana
Sorin Bontea, declaratie de dragoste pentru sotie

Chef Sorin Bontea, câștigătorul sezonului 3 Asia Express, a demonstrat că poate fi și o fire romantică. Acesta este într-o căsnicie de 31 de ani, are doi copii și susține că este foarte fericit alături de aceștia.

Deși la prima vedere acesta pare un om dur, zilele trecute i-a făcut o declarație de dragoste soției sale. Odată cu intrarea în competiția Asia Express, acesta a început să dezvăluie diferite lucruri despre mariajul său.

Câștigătorul sezonului al treilea Asia Express a mărturisit faptul că: „Pentru noi, o dovadă de iubire e faptul că de 31 de ani suntem împreună. Suntem genul acela de cuplu care crede în familie, în valorile ei, și asta, zic eu, e foarte important într-o relație”. Plus de asta, chef-ul i-a făcut și o dedicație soției sale: „Pe soția mea o iubesc pentru tot ceea ce este ea și pentru tot ceea ce sunt eu când sunt cu ea. Acum, în ceea ce o privește, e clar: sunt frumos, deștept și modest”.

Sorin Bontea, deși până acum nu a dat detalii despre căsnicia sa, acum a mai spus cum și-a cunoscut soția: „Soția mea spune că mă pricep foarte bine la cuvinte, așa am cucerit-o. Am văzut-o prima oară la o petrecere și apoi am început să o curtez. La prima întâlnire i-am dus trandafiri roșii și de atunci astea sunt florile pe care i le ofer de fiecare dată, indiferent de ocazie.

Sorin Bontea, declaratie de dragoste pentru sotie

Pentru noi au o semnificație aparte. Vă dați seama că i-am și gătit, era felul prin care simțeam că pot să o impresionez…

I-am făcut friptură, papanași, sufleu de mere… Știu că acum nu sună deloc interesant, dar atunci nici nu încăpea vorbă de fructe de mare, foie gras. Nici nu știam ce sunt astea. E adevărat că, atunci când venea vorba de savarine, mergeam la cofetărie”.

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!