Home Stiri mondene Sorin Bontea, declaraţii despre experienţa din Grecia: „Cred că îmi ajunge”

Sorin Bontea, declaraţii despre experienţa din Grecia: „Cred că îmi ajunge”

de Clara

În prezent, cei trei bucătari de la Antena 1 şi Irina Fodor se află în Grecia, unde filmează o nouă emisiune, Chefi fără limite. De curând, Sorin Bontea a postat o fotografie pe reţelele sociale, spunând ce l-a făcut să spună că este suficient.

„Cred că îmi ajunge”, a scris Bontea în dreptul fotografiei.

„Ne pregătim de o plecare lungă în Grecia, unde vom filma un nou format, o combinație de cooking, travel și aventură. Eu m-am reîmprietenit cu aventura acum ceva vreme, abia aștept să-i văd și pe colegii mei, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu. Vă țin la curent cu ce se întâmplă acolo”, a scris Sorin Bontea în mediul online.

„Eu sunt obișnuit cu aventura. M-am reîmprietenit cu ea acum ceva vreme, iar dacă o combin și cu bucătăria… cred că o să iasă ceva foarte tare! Sunt curios cum se vor descurca și colegii mei. Abia aștept să-i văd!”, a mai spus acesta, potrivit a1.ro.

„Eu le-am tot vorbit colegilor mei despre călătorii, știu deja că sunt îndrăgostit de Grecia, așa că să gătesc și să văd cele mai frumoase insule grecești este pentru mine competiția perfectă”, este declarația lui chef Cătălin Scărlătescu, potrivit sursei menționate anterior.

„Intrăm într-o competiție cu șanse egale. Pentru oamenii de acolo, suntem și noi niște concurenți, pentru că nu ne cunosc, nu au auzit de noi. Așa că va trebui să luptăm pentru fiecare probă, fiecare avantaj. Asta va fi taaaare interesant!”, a spus și chef Florin Dumitrescu, relatează viva.ro.

„O să explorăm Grecia și insulele ei la pas, cu barca, cu bacul, cu mașina și nu m-aș mira chiar înot, mai ales în cazul chefilor și al echipelor lor. :))) O să descoperiți, alături de noi frumusețea necunoscută a acestei țări, cultura ei culinară deosebit de bogată și o să trăiți o aventură care nu seamănă cu ce ați mai văzut până acum”, a spus şi Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies