Home Stiri mondene Sorin Bontea, mesaj emoționant pentru fiica sa

Sorin Bontea, mesaj emoționant pentru fiica sa

de Buinoschi Andreea

La sfârșitul lunii august, fiica lui Sorin Bontea a împlinit vârsta de 18 ani. Acest  moment este unul dintre cele mai importante din viața fiecărui om, iar tatăl său a vrut să îl facă memorabil. Așadar, acesta i-a scris câteva cuvinte emoționante pe contul său de Instagram.

Alături de mesajul de „La mulți ani!”, chef Sorin Bontea a pus și câteva fotografii cu fetița sa. Imaginile erau din anii trecuți, unele fiind și din prezent.

„Mă uit la pozele astea și mă întreb: «Când au trecut anii?!». Azi e ziua Mirunei. Împlinește 18 ani. Mâine e ziua lui Iulian. Mă uit la pozele astea și încă mă simt tânăr… cât  de cât. 😊 Mă uit la pozele astea și sunt mândru! La mulți ani, copiii mei!”, a scris Sorin Bontea pe contul său de Instagram.

Nici fanii nu s-au lăsat mai prejos și au început imediat să îi ureze și ei toate cele bune. „La mulți ani!!!🎉🎂 Să vă trăiască și să vă aducă numai bucurii în viață! 🤗/ La Mulți Ani! Să vă trăiască minunile, Chef, să vă umple sufletul de bucurie încă mulți ani! Și… încă sunteți tânăr.😉/ La mulți ani sănătoși și fericiți 🤗”, sunt doar câteva dintre urările pe care Miruna, fata lui Sorin Bontea, le-a primit.

Sorin este un tată foarte mândru. Pe lângă faptul că fata sa este foarte frumoasă, aceasta pare să îi moștenească și pasiunea pentru gătit. De ziua tatălui său, Miruna a ales să îi facă o surpriză și a mers la emisiunea pe care o jurizează, Chefi la cuțite, și a pregătit un preparat special. Aceasta a reușit să obțină cuțitele, iar tatăl său a fost foarte mândru, mai ales că nimeni nu știa cine se află în spatele ușilor…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..