Home Stiri mondene Sorin Bontea vorbește despre „Chefi fără limite”

Sorin Bontea vorbește despre „Chefi fără limite”

de Buinoschi Andreea

În urmă cu doar câteva zile, s-au încheiat filmările pentru un nou format al emisiunii Chefi la cuțite, Chefi fără limite. Cum niciunul dintre cei trei chefi și nici Irina nu au dat foarte multe detalii, în cele din urmă, Sorin Bontea a vorbit despre experiența din Grecia.

„Cred că am în echipă de toate. Am gospodină care are un gust bun, am cofetari care știu cofetărie, bucătari, forță, am și forță, am și concurent cu simțul frumosului. Cu siguranță, mă vor ajuta toți! Cred că am echipa shaorma cu de toate. Mai ales cu mine topping. Eu sunt căpitanul tuturor.

Despre celelalte echipe nu mă interesează. Echipa mea mă interesează. N-avem limită. Eu am venit aici să câștig, să-mi duc echipa la victorie. Ai mei sunt cei mai șmecheri. Se descurcă în orice împrejurare. Au venit cu roșia cea mai mare, cară piatră, dirijează măgarii ca pe mașină.

Fac și mâncare pe barcă, fac și curat. Forță. Și cu mine zece, care-i și întrece”, a spus Sorin Bontea în cadrul Jurnal de Chefi fără limite, conform a1.ro.

„Când crezi că aventura a luat sfârșit, afli că se coace una și mai și! Cam asta a fost starea mea când am aflat despre «Chefi fără limite». Primul gând a fost de regret că mi-am desfăcut bagajul, pentru că mi-ar fi fost mai simplu dacă lăsam lucrurile în troller, așa cum erau. :))) Pe de altă parte, m-am bucurat tare mult că ne reluăm ritmul plin de adrenalină așa de repede, pentru că nu mă așteptam la încă o călătorie.

O să explorăm Grecia și insulele ei la pas, cu barca, cu bacul, cu mașina și nu m-aș mira chiar înot, mai ales în cazul chefilor și al echipelor lor. :))) O să descoperiți, alături de noi, frumusețea necunoscută a acestei țări, cultura ei culinară deosebit de bogată și o să trăiți o aventură care nu seamănă cu ce ați mai văzut până acum”, a declarat Irina Fodor pentru sursa menționată anterior…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies