Home Stiri mondene Soțul Ramonei Olaru a intentat divorț. Iată ce a dus la destrămarea căsniciei sexy asistentei TV de la „’Neatza cu Răzvan și Dani”!

Soțul Ramonei Olaru a intentat divorț. Iată ce a dus la destrămarea căsniciei sexy asistentei TV de la „’Neatza cu Răzvan și Dani”!

de negriuelena

Încă o despărțire s-a produs în lumea showbizului românesc. Este vorba despre Ramona Olaru, „vecina” sexy de la emisiunea ’Neatza cu Răzvan și Dani, și soțul său, Bogdan, care pun capăt unei căsnicii care a durat trei ani.

Drumurile celor doi s-au separat, iar Bogdan a fost cel care a intentat divorțul la notar. Nimeni nu se aștepta ca aceștia să divorțeze, pentru că i-au legat sentimente puternice și au trăit împreună o poveste de dragoste foarte frumoasă.

Conform Cancan, Ramona Olaru și soțul său au purtat o discuție aprinsă în urmă cu câteva săptămâni, iar cearta aceea a dus la ruptură.

Motivul care a dus la separarea celor doi ar fi faptul că asistenta TV a fost surprinsă în ipostaze tandre cu un alt bărbat, în urmă cu circa o lună, iar acest lucru a avut loc în zona lacului Herăstrău, din București, iar soțul ei a aflat.

Se pare că Ramona Olaru și amicul său, despre care nu se cunosc detalii, s-au întâlnit în zona Herăstrău, unde au mâncat o înghețată și au discutat în mașina tânărului. După aceea, Ramona Olaru a coborât și s-a îndreptat spre autoturismul de lux care este pe numele soțului său; aceasta a căutat ceva pe bancheta din spate, apoi a deschis portbagajul și i-a arătat tânărului respectiv câteva ținute. În timp ce aceasta își aranja hainele în mașină, bărbatul care o însoțea a făcut un gest neașteptat, fără să țină cont că se aflau pe un spațiu public: cu ochii la formele voluptuoase ale Ramonei, care nu era atentă la el, ci la hainele din mașină, i-a ridicat fusta mini, toată lumea din jur putând vedea că sexy asistenta TV purta lenjerie intimă de culoare mov.

Deși multe femei ar fi fost deranjate de un asemenea gest făcut cu tupeu, nu a fost și cazul Ramonei, deoarece nu părea deranjată de ce i se întâmplase. Ba mai mult, după ce și-a pus hainele în ordine în mașina soțului său, aceasta s-a întors în mașina bărbatului misterios, unde au continuat să vorbească…

Potrivit sursei respective, disputa aprinsă dintre Ramona și soțul său ar fi avut la bază tocmai această întâlnire dintre ea și tânăr, ceea ce a dus, ulterior, la demersul făcut de Bogdan la notar, și anume de a intenta divorțul. Se pare că nu mai există cale de împăcare între Ramona Olaru și soțul său.

Sursa: cancan.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies