Home Stiri mondene Speak și Ștefania, momente de panică din cauza coronavirusului: „Am ales să facem şi al doilea test, pentru a fi siguri”

Speak și Ștefania, momente de panică din cauza coronavirusului: „Am ales să facem şi al doilea test, pentru a fi siguri”

de Buinoschi Andreea

Speak și Ștefania s-au numărat printre vedetele care au filmat, pentru o scurtă perioadă, emisiunea Poftiți pe la noi!. Din cauza faptului că Nea Mărin a fost infectat cu noul coronavirus, filmările au fost oprite, iar vedetele au intrat în izolare, așteptând rezultatul testelor.

„Mă simt foarte bine, n-am nicio chestie, n-am avut decât duminica trecută o temperatură de 38 şi de atunci nu am avut nimic. Dar s-a infectat un coleg al nostru, am zis să mă testez şi eu, m-am testat, sunt pozitiv.

Am venit ieri la Matei Balş, la camera de gardă, m-am internat, sunt foarte bine. Analizele sunt bune. Mi s-a spus că luni o sa fac un CT şi, dacă nu sunt modificări, o să plec acasă luni sau marţi, să mă izolez ca şi ceilalţi la domiciliu”, a spus îndrăgitul coregraf.

Testările au urmat să fie făcute și în rândul concurenților și, din fericire, Speak și Ștefania nu au nimic: „Rezultatul este negativ pentru amândoi. Am ales să facem şi al doilea test, pentru a fi siguri. (…) Am scăpat ca prin urechile acului. Mă bucur că acum putem ieşi din casă. (…) Oricum, nu avea rost să vorbim până nu ştiam ceva sigur. Nu avem simptome, nu avem nimic”, a declarat Speak, în cadrul unui video încărcat pe contul său de YouTube.

Speak și Ștefania formează un cuplu de trei ani și, în toamna aceasta, se împlinește un an de la cererea în căsătorie, care a avut loc în Asia Express. În cadrul emisiunii Răi, da’ buni, Speak a vorbit despre cum s-au cunoscut: „Eu am făcut primul pas în a ne cunoaște, deși eu sunt mai timid. Am fost și eu bărbat o dată. Atunci când îți propui să te combini, nu se întâmplă nimic. Lasă să se întâmple. Pot să îi zic orice partenerului. E prima oară în viața mea când pot să fac asta. Nu m-am simțit niciodată mai în largul meu”…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies