Home Stiri mondene Ștefan Bănică, criză de nervi pe Instagram după ce Lavinia Pîrva a fost jignită

Ștefan Bănică, criză de nervi pe Instagram după ce Lavinia Pîrva a fost jignită

de Clara

Juratul a postat pe contul său de Instagram o fotografie alături de Loredana Groza. O internaută a făcut-o pe Lavinia „pițipoancă”, iar Ștefan Bănică a reacționat imediat, fiind vizibil deranjat de comentariul internautei.

„Și pițipoanca aia de nevastă-ta a apelat la același chirurg estetician? Seamănă tot mai tare cu Andreea Tonciu”, este comentariul lăsat la fotografia artistului. Bănică a reacționat imediat, luându-i apărarea soției sale: „Prostia, nesimțirea și mârlănia nu au ce căuta pe pagina mea! Marș afară!”.

Ștefan Bănică ține foarte mult la familia sa și nu este de mirare că a reacționat în acest fel. În urmă cu ceva timp, artistul a vorbit despre copiii săi, dar și despre modul în care aceștia se înțeleg cu Lavinia Pîrva.

„Venirea pe lume a lui Alexandru, când aveam 51 de ani, o percep ca un cadou pe care mi l-a făcut Dumnezeu. Și atunci, probabil, sunt mai relaxat. Așa că nu știu dacă e vorba de experiență sau de înțelegere a lucrurilor.

Seamănă cu amândoi și este atașat și de mama, și de tata. Este un „pitic’ cu personalitate, iar Lavinia este extrem de implicată, ca mamă, în creșterea lui.

Sunt minunați toți trei și îmi umplu sufletul de bucurie. Ștefan și Violeta au știut să se adapteze și să-l facă pe Alexandru să se simtă iubit, iar Lavinia, pentru ei doi, este cea mai bună prietenă. Am o familie mare și frumoasă. Mi-am dat seama că fiecare experiență este unică și irepetabilă”, a declarat cântărețul.

Mai mult decât atât, acesta a povestit și cum încearcă să implementeze educația primită de la tatăl său copiilor lui. „Tatăl meu m-a influențat atât ca om, cât și în profesie. Nu pot să-i răspund care ar fi cel mai important sfat. Eu le spun copiilor mei, de fiecare dată, să creadă în ei, în ceea ce vor să facă, să nu uite că familia nu se schimbă niciodată. Iar profesia pe care și-o vor alege, oricare ar fi ea, le va da înapoi, satisfacții exact cât timp și pasiune investesc în ea”, a completat Ștefan Bănică…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies