Home Stiri mondene Ștefan Bănică jr, în lacrimi pe scenă. Mesajul sfâșietor al artistului despre regretata actriță Tamara Buciuceanu-Botez

Ștefan Bănică jr, în lacrimi pe scenă. Mesajul sfâșietor al artistului despre regretata actriță Tamara Buciuceanu-Botez

de negriuelena

Toți românii o plâng pe doamna cinematografiei românești, marea actriță Tamara Buciuceanu Botez, care s-a stins din viață pe data de 15 octombrie, la Spitalul Elias din București, la venerabila vârstă de 90 de ani.

Ștefan Bănică jr. a reacționat la scurt timp după ce a aflat de trecerea sa în neființă. „Am crezut că va fi nemuritoare, dar nu s-a întâmplat așa. Drum lin printre stele!”, a declarat artistul.

Ștefan Bănică jr. nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi în timp ce susținea un concert la Iași, în seara de 15 octombrie, când i-a adus un omagiu regretatei actrițe.

Artistul se afla în fața a peste 40.000 de fani care veniseră în Piața Palatului Culturii la spectacolul din preajma Sărbătorii Sfintei Parascheva.

„La mijlocul anilor ’80, nici prin cap nu ne trecea, nici mie, nici colegilor mei de atunci de la teatru, că vom juca într-un film, «Liceenii».

Un film care avea să între în istoria cinematografiei românești și, mai mult decât atât, foarte important, să ajungă la sufletele a milioane și milioane de români.

Vreau să va spun că și acum, băiatul cu floarea și cu batista în buzunar (n.r.: personajul său, Mihai) încă mai există în sufletul meu, fiindcă astăzi, s-a ridicat la ceruri doamna Isoscel, o mare doamna a scenei și a filmului românesc.

Că un tribut pentru ea, aș vrea să deschideți telefoanele și cu luminițele să îi facem drumul mai bun către un loc special”, a spus, abătut, Ștefan Bănică jr.

„Ea este unică. Cum să o descriu? Este vorba despre Isoscel, profesoară mea de matematică, despre Tanti Tama.

Este vorba despre Tamara Buciuceanu, marea artista pe care a avut țară asta și pe care a iubit-o toată lumea, în special Iașiul, iar acum, am să cant pentru ea o piesă cu o lacrimă în colțul ochiului.

Îi dedic acest refren și în felul acesta îmi iau la revedere de la un om de mare valoare”, a mai spus Ștefan Bănică jr. pe scenă, vizibil afectat…

Sursa: wowbiz.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies