Home Stiri mondene Ștefan Bănică jr. și Lavinia Pîrva, prima fotografie după ce au devenit părintii lui Alexandru

Ștefan Bănică jr. și Lavinia Pîrva, prima fotografie după ce au devenit părintii lui Alexandru

de negriuelena

Ștefan Bănică jr., în vârstă de 51 de ani, a devenit tată pentru a treia oară, după ce, pe data de 16 mai 2019, soția sa, Lavinia Pîrva, ce are 34 de ani, a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Cei doi sunt în culmea fericirii că își pot strânge, în sfârșit, în brațe micuțul, care a primit numele „Alexandru”.

La scurt timp după ce a devenit mamă pentru prima dată, Lavinia Pîrva a postat pe conturile sale de socializare o fotografie în care apare alături de soțul său, iar pe chipurile lor zâmbitoare se poate citi împlinirea.

Alături de fotografie, frumoasa cântăreață a pus descrierea „#happyparents ❤”. Așa cum era de așteptat, fanii au primit cum nu se poate mai bine vestea că cei doi au devenit părinți, lăsându-le o mulțime de comentarii cu urări călduroase și felicitări prin care se declară părtași la bucuria resimțită de cei doi.

Numele „Alexandru” nu este deloc ales întâmplător de către Ștefan Bănică jr. și Lavinia Pîrva, ci are o semnificație aparte pentru ei, povestea din spatele acestui nume fiind una cu adevărat emoționantă. Mai exact, au ales ca fiul lor să poarte acest nume în cinstea fratelui vitreg al lui Ștefan Bănică jr., care a decedat acum mulți ani.

Fratele lui Ștefan Bănică jr., Alexandru, și-a pierdut viața într-un accident rutier cumplit, conform click.ro, pe când avea doar 25 de ani. Groaznicul incident a avut loc în sectorul 3 din Capitală, din cauza faptului că șoferul a pierdut controlul volanului, pe fondul vitezei excesive. Mașina în care era Alexandru Bănică s-a izbit de un stâlp, acesta decedând pe patul de spital…

Cei doi erau frați de tată și au ținut mult unul la celălalt, drept dovadă că acum Ștefan Bănică jr. a ales ca fiul său să poarte acest nume. Ștefan Bănică jr. mai are doi copii: un băiat, Radu Ștefan, în vârstă de șaptesprezece ani, din relația pe care a avut-o cu Camelia Constantinescu, și o fetiță pe nume Ana Violeta, ce are zece ani, rezultată din căsnicia cu Andreea Marin.

Sursa: radiosimplu.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies