Home Stiri mondene Ștefan Bănică junior a vorbit despre secretul unei relații de un deceniu

Ștefan Bănică junior a vorbit despre secretul unei relații de un deceniu

de Clara

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică junior au acordat un interviu pentru viva.ro. Cei doi au spus cum s-a schimbat relația lor de-a lungul timpului, dar și cum au reușit să rămână împreună atâta vreme.

„Cred că cel mai important lucru din aceşti aproape zece ani este faptul că am trecut împreună şi prin bune, și prin rele, iar lucrurile astea întăresc o relaţie. Nu-mi dau seama dacă ne-am schimbat neapărat unul pe celălalt, dar ţinem cont unul de celălalt. Dacă vrei, mai degrabă, ne-a schimbat venirea pe lume a lui Alexandru, care a adus cu el un nou univers, în care trăim toţi trei. Acum zece ani, nu-mi închipuiam că o să trăim în universul lui Alexandru”, a spus Ștefan Bănică junior.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică junior au o relație specială cu fiul lor

„Realizez acum, în timp ce răspund la întrebarea ta, că s-au schimbat multe lucruri, însă eu sunt la fel de îndrăgostită ca în prima zi. Sigur că ne-am maturizat în relaţie, au existat momente mai uşoare, dar şi mai dificile, peste care am trecut împreună. Dar cel mai mult cred că ne-a unit venirea pe lume a acestui spiriduş (n.r. – zâmbește), aşa îmi vine să-i spun, pentru că asta îl caracterizează. Alexandru este cu totul deosebit şi de foarte multe ori mă uit şi mă întreb: «Doamne, cum am adus pe lume o asemenea minune?!».

Pentru mine e copilul perfect, iar asta mă minunează. Dacă ar fi să vorbesc despre copilul meu, ar fi nevoie să fie mama lângă mine, să mă oprească, pentru că nu am control, vorbesc continuu şi risc să plictisesc lumea din jurul meu. Dar toată lumea îşi vede copilul perfect, nu? (n.r. – zâmbește)”, a spus și Lavinia…

„Relaţia noastră e construită pe încredere şi libertate. Eu merg pe premisa că nimeni nu poate pierde pe nimeni, pentru că nimeni nu deţine pe nimeni. Aşa că ne iubim necondiţionat”, a mai spus aceasta.

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies