Home Stiri mondene Ștefan Bănică junior, replică dură pentru Andreea Marin, după ce l-a acuzat de violență

Ștefan Bănică junior, replică dură pentru Andreea Marin, după ce l-a acuzat de violență

de Buinoschi Andreea

În anul 2013, Andreea Marin și Ștefan Bănică junior au decis să divorțeze însă au făcut acest lucru cu mare scandal. Toată România știa că cei doi se despart, prezentatoarea susținând că a fost victima violenței domestice.

După divorț, vila în care aceștia locuiau i-a rămas juratului de la Antena 1, dar se pare că, acum, artistul vrea să se mute din casa în care a locuit alături de fosta nevastă. Zilele trecute, reporterii cancan.ro i-au surprins pe Lavinia și Ștefan într-un complex rezidențial, alături de un agent imobiliar.

Se pare că aceștia vor să se mute și nu vor să mai aibă de-a face cu nimic din trecut. Imaginile au fost făcute la doar câteva zile după ce Andreea a declarat, din nou, că a fost bătută de către Ștefan Bănică junior. „Nu sunt de acord că trebuie să stai cu un om bun, rău, care te umileşte, care te loveşte… Nu cred în aşa ceva. De asta violența ajunge prea departe. Dacă ajung în punctul în care nu mă mai simt protejată, dacă relaţia nu mă mai face să mă simt bine, respectată, atunci relaţia nu îşi mai îndeplineşte rolul. Nu poţi să clădeşti ceva dacă lipseşte încrederea”, a spus aceasta în cadrul unui interviu acordat celor de la Canal 33.

„El, ca să îmi răspundă mie, a făcut interviul ăla în care şi-a băgat familia în faţă. I-am făcut de atâtea ori morală, eu, între patru ochi. Sunt amănunte nesemnificative. Am văzut-o plânsă. Săraca, era o victimă. Plângea de faţă cu noi, am văzut-o de nenumărate ori plânsă şi când venea acasă spunea că divorţează. Problemele cu agresivitatea faţă de Andreea au fost dintotdeauna. Am fost într-o vacanţă la Madrid în 2007. Ei s-au căsătorit în 2005. Eu cu Simona am fost la muzee şi Andreea era singură pe stradă, plângea. El era la sală, îl durea în fund”, a declarat Sabin Ivanof, confirmând spusele Andreei…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..